Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Dit is wat ik doe

fotograferen in tijden van liefde en oorlog

Dit is wat ik doe - Lynsey Addario - ISBN: 9789029504478
Prijs: € 23,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (19-01-2016)
Genre: Literaire non-fictie
Boekenliefde.nl:
Dit is wat ik doe op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Lynsey Addario rende zwanger tussen een uitzinnige menigte in Gaza, werd gegijzeld door soldaten van Gaddafi in Libië, bezocht moeders met kinderen in Darfur, stond een stervende soldaat bij tijdens een Taliban-inval in Afghanistan, en fotografeerde fatale bevallingen in Sierra Leone – om de wereld te laten zien wat er speelt en zo aan te zetten tot actie.
Dit is wat doe geeft niet alleen een indrukwekkend beeld van het leven aan het front; het is een getuigenis van de prijs van oorlog en een inspirerend portret van een van de moedigste vrouwen op deze wereld.

Details

Titel: Dit is wat ik doe
auteur: Lynsey Addario
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 19-01-2016
NUR: Literaire non-fictie
Gewicht: 729 gr
ISBN/ISBN13: 9789029504478
Intern nummer: 30640297

Extra informatie

Dit is wat ik doe

Recensie

* Het hartverscheurende verslag van deze fotojournalist over het leven aan het front legt het gevecht tussen haar werk en haar moederschap bloot. - The Guardian

Lynsey Addario begon net professioneel met fotograferen toen 11 september de wereld veranderde. Als een van de weinige fotojournalisten met ervaring in Afghanistan kreeg ze het verzoek de Amerikaanse invasie vast te leggen. Ze besloot niet thuis te blijven om een rustig, voorspelbaar leven te leiden, en riskeerde haar leven.
Ook hierna deed Addario dat geregeld: ze rende zwanger tussen een uitzinnige menigte in Gaza, werd gegijzeld door soldaten van Gadaffi in Libië, bezocht moeders met kinderen in Darfur, stond een stervende soldaat bij tijdens een Taliban-inval, deed verslag van IS in Syrië en fotografeerde fatale bevallingen in Sierra Leone - om de wereld te laten zien wat er speelt en zo aan te zetten tot actie.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.