Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De smaak van het sovjetverleden

De smaak van het sovjetverleden - Anya von Bremzen - ISBN: 9789047203506
Prijs: € 21,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (11-09-2014)
Genre: Literaire non-fictie
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De smaak van het sovjetverleden. Culinaire herinneringen van drie generaties vrouwen in de Sovjet-Unie.

De smaak van het sovjetverleden van Anya von Bremzen is een meeslepende culinaire memoir tegen de achtergrond van de sovjetgeschiedenis. Culinair schrijfster Anya von Bremzen werd in 1963 geboren in Moskou, waar grote armoede heerste. Met haar moeder vluchtte ze naar de VS, waar ze hun herinneringen aan de Sovjet-Unie levend hielden door Russische recepten te bereiden. Aan de hand van die maaltijden vertelt Von Bremzen het aangrijpende verhaal van drie generaties vrouwen tegen de achtergrond van de sovjetgeschiedenis.

Met De smaak van het sovjetverleden heeft Anya von Bremzen een culinaire en culturele kroniek geschreven. Von Bremzen heeft een aantal prijswinnende kookboeken op haar naam en schrijft voor Food & Wine, The New Yorker en de Los Angeles Times.

Details

Titel: De smaak van het sovjetverleden
auteur: Anya von Bremzen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 11-09-2014
NUR: Literaire non-fictie
ISBN/ISBN13: 9789047203506
Intern nummer: 25416265

Extra informatie

De smaak van het sovjetverleden

Recensie

De smaak van het sovjetverleden. Culinaire herinneringen van drie generaties vrouwen in de Sovjet-Unie. De smaak van het sovjetverleden van Anya von Bremzen is een meeslepende culinaire memoir tegen de achtergrond van de sovjetgeschiedenis. Culinair schrijfster Anya von Bremzen werd in 1963 geboren in Moskou, waar grote armoede heerste. Met haar moeder vluchtte ze naar de VS, waar ze hun herinneringen aan de Sovjet-Unie levend hielden door Russische recepten te bereiden. Aan de hand van die maaltijden vertelt Von Bremzen het aangrijpende verhaal van drie generaties vrouwen tegen de achtergrond van de sovjetgeschiedenis. Met De smaak van het sovjetverleden heeft Anya von Bremzen een culinaire en culturele kroniek geschreven. Von Bremzen heeft een aantal prijswinnende kookboeken op haar naam en schrijft voor Food & Wine, The New Yorker en de Los Angeles Times.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.