Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Circus Amerika

Circus Amerika - Tom Kleijn - ISBN: 9789035138377
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (17-10-2012)
Genre: Literaire non-fictie
Boekenliefde.nl:
Circus Amerika op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wie zal de volgende president van de Verenigde Staten zijn? Volgt Amerika nog vier jaar de bekritiseerde koers van president Obama of keert het land terug naar de conservatieve waarden van de jaren daarvoor?
Nieuwsuur-correspondent Tom Kleijn volgde het afgelopen jaar de Amerikaanse verkiezingskaravaan en bekeek het soms krankzinnige schouwspel. Welke kandidaten vielen af, wat waren de belangrijkste momenten, wat gebeurde er achter de schermen en gaat het Mitt Romney lukken om Barack Obama te verslaan?
Van de verkiezingsbijeenkomsten in koude achterafzaaltjes in New Hampshire en South Carolina tot in de Oval Office met de president, de handdruk van Romney, de bodyguards van Gingrich en de sokken van Obama: Kleijn is erbij, zit erbovenop, analyseert en observeert met veel gevoel voor detail.
Een onmisbaar boek voor wie wil weten wat er zich afspeelde in de strijd om het presidentschap van het machtigste land ter wereld.

Tom Kleijn (Den Helder, 1969) begon zijn televisiecarrière bij de actualiteitenrubriek TweeVandaag. Vanaf 1997 werkte hij voor nova, waar hij in 2006 een Emmy Award, 's werelds hoogste televisieprijs, won voor zijn reportage De jacht op de Taliban. In 2008 publiceerde hij het boek Zwemmen in Bagdad.
Sinds 1 januari 2011 is Kleijn correspondent voor Nieuwsuur in de Verenigde Staten.

Over Zwemmen in Bagdad:

'Levendig en met veel gevoel voor detail vertelt hij over zijn werk onder steeds extremere omstandigheden, over de dreiging, het smeergeld, de ontwrichting, en over het dagelijks leven van gewone Irakezen.'
de volkskrant

Details

Titel: Circus Amerika
auteur: Tom Kleijn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Publicatiedatum: 17-10-2012
NUR: Literaire non-fictie
Afmetingen: 200 x 125 x 16
Gewicht: 201 gr
ISBN/ISBN13: 9789035138377
Intern nummer: 23446029

Extra informatie

Circus Amerika

Recensie

Wie zal de volgende president van de Verenigde Staten zijn? Volgt Amerika nog vier jaar de bekritiseerde koers van president Obama of keert het land terug naar de conservatieve waarden van de jaren daarvoor? Nieuwsuur-correspondent Tom Kleijn volgde het afgelopen jaar de Amerikaanse verkiezingskaravaan en bekeek het soms krankzinnige schouwspel. Welke kandidaten vielen af, wat waren de belangrijkste momenten, wat gebeurde er achter de schermen en gaat het Mitt Romney lukken om Barack Obama te verslaan? Van de verkiezingsbijeenkomsten in koude achterafzaaltjes in New Hampshire en South Carolina tot in de Oval Office met de president, de handdruk van Romney, de bodyguards van Gingrich en de sokken van Obama: Kleijn is erbij, zit erbovenop, analyseert en observeert met veel gevoel voor detail. Een onmisbaar boek voor wie wil weten wat er zich afspeelde in de strijd om het presidentschap van het machtigste land ter wereld. Tom Kleijn (Den Helder, 1969) begon zijn televisiecarrière bij de actualiteitenrubriek TweeVandaag. Vanaf 1997 werkte hij voor nova, waar hij in 2006 een Emmy Award, 's werelds hoogste televisieprijs, won voor zijn reportage De jacht op de Taliban. In 2008 publiceerde hij het boek Zwemmen in Bagdad. Sinds 1 januari 2011 is Kleijn correspondent voor Nieuwsuur in de Verenigde Staten. Over Zwemmen in Bagdad: 'Levendig en met veel gevoel voor detail vertelt hij over zijn werk onder steeds extremere omstandigheden, over de dreiging, het smeergeld, de ontwrichting, en over het dagelijks leven van gewone Irakezen.' de volkskrant

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.