Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het nadeel van eerlijkheid

Het nadeel van eerlijkheid - Marco Termes - ISBN: 9789490217785
Prijs: € 18,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (18-06-2018)
Genre: Literaire fictie
Boekenliefde.nl:
Het nadeel van eerlijkheid op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Geheime diensten, ondernemers, overheden en criminelen spelen een eigen spel. Samen. En daarvan zijn individuen de dupe. Een legt zich daar niet bij neer en vereffend openstaande rekeningen.

Details

Titel: Het nadeel van eerlijkheid
auteur: Marco Termes
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 18-06-2018
NUR: Literaire fictie
Gewicht: 399 gr
ISBN/ISBN13: 9789490217785
Intern nummer: 41596185

Biografie (woord)

Dichter en schrijver Marco Termes (1957) is al zijn hele leven bezig met literatuur en poëzie. Hij begon op zijn dertiende met het schrijven van gedichten. Van 2005 tot begin 2009 was hij ‘Dichter bij de zee’ in Zandvoort. Termes schreef onder meer de romans De 6e republiek en T.R. (Klapwijk & Keijsers Uitgevers), Vriend en Vijand (De Geus) en Tig Jaren (Klapwijk & Keijsers Uitgevers).

Extra informatie

Geheime diensten, ondernemers, overheden en criminelen spelen een eigen spel. Samen. En daarvan zijn individuen de dupe. Donner heeft de meest ingrijpende zaak ooit onder handen als hij zijn eigen verleden onderzoekt. De waarheid is bitter als gal als blijkt dat zijn familie een duistere rol speelt.

Recensie

Tijdens een geheime Interpol-operatie verdwijnt Bruno Richard Donner achter Turkse tralies. Niemand die hem zoekt. Een aardbeving geeft hem zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Parijs, op zoek naar de waarheid achter zijn verdwijning. Het onderzoek is de meest ingrijpende zaak ooit voor de inspecteur. De waarheid is bitter als gal als blijkt dat zijn familie een duistere rol speelt.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen