Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Ginevra

Ginevra - Simone van der Vlugt - ISBN: 9789026344251
Prijs: € 11,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (24-04-2018)
Genre: Historische roman (populair)
Boekenliefde.nl:
Ginevra op boekenliefde.nl
Add to cart

Details

Titel: Ginevra
auteur: Simone van der Vlugt
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 24-04-2018
NUR: Historische roman (populair)
Gewicht: 215 gr
ISBN/ISBN13: 9789026344251
Intern nummer: 41760425

Biografie (woord)

Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van jeugdboeken, thrillers en historische romans. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs voor Op klaarlichte dag. In totaal werden van haar boeken voor volwassenen me

Recensie

Simone van der Vlugt – Ginevra
De historische roman Ginevra van Simone van der Vlugt is een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oude Italiaanse legende. Eerder verschenen van Simone van der Vlugt de historische romans ‘Jacoba, Dochter van Holland’, ‘Rode sneeuw in december’, ‘De lege stad’ en ‘Nachtblauw’. Met ‘Toen het donker werd’ is Simone van der Vlugt genomineerd voor De Gouden Strop 2017.

Florence, 1347. De achttienjarige Ginevra wordt stapelverliefd op de intelligente Antonio, maar wanneer hij haar vader om haar hand vraagt weigert die; er doen geruchten de ronde over de verlichte ideeën die Antonio eropna houdt. Ginevra ziet slechts één uitweg: er stiekem vandoor gaan met haar grote liefde. Ze vertrekken nog diezelfde dag, maar hun vlucht wordt in de kiem gesmoord. Terug in Florence dwingt Ginevra’s vader haar te trouwen met een rijke weduwnaar. Ze wordt een gevangene in haar eigen huis. Als vervolgens de pest uitbreekt, is niemand zijn leven meer zeker. Kan ware liefde werkelijk alles overwinnen?

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen