Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De heks van Millen

De heks van Millen - Ruud Offermans - ISBN: 9789462547995
Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (10-06-2015)
Genre: Historische roman (populair)
Boekenliefde.nl:
De heks van Millen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Reinoud keek om zich heen. Hij liep het poortgebouw uit en zocht naar de Tiendschuur. Die evenwel verderop lag. Ook de watermolen was binnen handbereik. Hij liep het dorpje in, de grens over, opzoek naar de Proosdij die hij tegenkwam op de Kirchplatz en de Propsteiweg (Proosdijweg). Een ontzettend grote Limburgse carréhoeve met drie grote rondrondboogpoorten en muurankers met het jaartal 1703. Het geheel in baksteen opgetrokken met hardstenen omlijsting. Dit gebouw domineerde het hele dorpje. Verder alleen wat 19e eeuwse kleine boerderijen met lage rondrondboogpoorten die niet meer in gebruik waren. Om vroeger de hooiwagen binnen te rijden in de schuur was een hoge rondboogpoort nodig anders paste de wagen niet. Gelukkig woonde hij nog wel in een boerderij met een hoge poort. De meeste moderne huizen waren uitgevoerd in een oranjebruine baksteen die zo typisch is voor de jaren 50-60-70 van de vorige eeuw.
Het was het dorpje met de meest westelijke kerk van Duitsland, gelegen in het meest westelijke gedeelte van Duitsland dat gelegen was aan de weg langs Isenbruch naar Susteren. Hij bekeek de meest westelijk gelegen kerk van Duitsland en hij trof een zaalkerkje aan.

Details

Titel: De heks van Millen
auteur: Ruud Offermans
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 86
Uitgever: Mijnbestseller B.V.
Publicatiedatum: 10-06-2015
NUR: Historische roman (populair)
Afmetingen: 215 x 135 x 9
Gewicht: 128 gr
ISBN/ISBN13: 9789462547995
Intern nummer: 30516145

Extra informatie

De heks van Millen

Recensie

Reinoud keek om zich heen. Hij liep het poortgebouw uit en zocht naar de Tiendschuur. Die evenwel verderop lag. Ook de watermolen was binnen handbereik. Hij liep het dorpje in, de grens over, opzoek naar de Proosdij die hij tegenkwam op de Kirchplatz en de Propsteiweg (Proosdijweg). Een ontzettend grote Limburgse carréhoeve met drie grote rondrondboogpoorten en muurankers met het jaartal 1703. Het geheel in baksteen opgetrokken met hardstenen omlijsting. Dit gebouw domineerde het hele dorpje. Verder alleen wat 19e eeuwse kleine boerderijen met lage rondrondboogpoorten die niet meer in gebruik waren. Om vroeger de hooiwagen binnen te rijden in de schuur was een hoge rondboogpoort nodig anders paste de wagen niet. Gelukkig woonde hij nog wel in een boerderij met een hoge poort. De meeste moderne huizen waren uitgevoerd in een oranjebruine baksteen die zo typisch is voor de jaren 50-60-70 van de vorige eeuw. Het was het dorpje met de meest westelijke kerk van Duitsland, gelegen in het meest westelijke gedeelte van Duitsland dat gelegen was aan de weg langs Isenbruch naar Susteren. Hij bekeek de meest westelijk gelegen kerk van Duitsland en hij trof een zaalkerkje aan.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.