Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Als de adelaar jaagt

Als de adelaar jaagt - Simon Scarrow - ISBN: 9789021400488
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (02-02-2016)
Genre: Historische roman (populair)
Boekenliefde.nl:
Als de adelaar jaagt op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Na een reeks bloedige veldslagen heeft het Romeinse leger Camulodunum veroverd. De keizer is teruggekeerd naar Rome, dus kunnen centurio Macro en zijn optio Cato even bijkomen, net als de rest van het Tweede Legioen. Hun leider generaal Plautius is bezig met de planning voor de volgende stap in de campagne, wanneer hij bericht krijgt dat zijn vrouw en kind die hem op zouden komen zoeken in de handen van de duistere Druïdesekte gevallen zijn. Die eisen de terugkeer van enkele sekteleden die de Romeinen in gevangenschap houden. Als niet binnen een maand aan hun eisen is voldaan, zullen ze de familie van Plautius levend verbranden.

Zal het Macro en Cato lukken om op tijd te ontdekken waar de Druïden de gijzelaars gevangen houden? En kunnen ze een manier vinden om hen te redden voordat het te laat is?

Details

Titel: Als de adelaar jaagt
auteur: Simon Scarrow
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 02-02-2016
NUR: Historische roman (populair)
Gewicht: 500 gr
ISBN/ISBN13: 9789021400488
Intern nummer: 30640003

Extra informatie

Als de adelaar jaagt

Recensie

Na een reeks bloedige veldslagen heeft het Romeinse leger Camulodunum veroverd. De keizer is teruggekeerd naar Rome, dus kunnen centurio Macro en zijn optio Cato even bijkomen, net als de rest van het Tweede Legioen.
Generaal Plautius is de volgende stap in de campagne aan het uitwerken, wanneer hij bericht krijgt dat zijn vrouw en kind in de handen van de duistere Druïdesekte gevallen zijn. Die eisen de terugkeer van enkele sekteleden die de Romeinen in gevangenschap houden. Als niet binnen een maand aan hun eisen is voldaan, zullen ze de familie van Plautius levend verbranden.
Zal het Macro en Cato lukken om op tijd te ontdekken waar de Druïden de gijzelaars gevangen houden? En kunnen ze een manier vinden om hen te redden voordat het te laat is?

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.