Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Slaap lekker

13 duistere horrorverhalen

Slaap lekker - Ratna Jainandunsing - ISBN: 9789462031067
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (21-07-2012)
Genre: Griezel- en spookverhalen, horror
Boekenliefde.nl:
Slaap lekker op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Je engste nachtmerries die waarheid worden. Grenzen tussen slaap en
werkelijkheid die overschreden worden en leiden tot ontmoetingen met het kwade in de meest angstaanjagende vormen. Zwetend wakker worden. Was het echt of was het maar een droom? Dat is waar het om draait in 'Slaap lekker'.

In 13 verschillende horrorverhalen worden de meest bizarre en mysterieuze situaties beschreven waarin het kwaad, geesten en de 'andere wereld' tot leven komen. Zo lees je over de zwervende zielen van de doden, over hoe een emotievolle vloek van het verre verleden nu nog zijn werking kan hebben, over de duistere krachten van voodoo en over diegenen die de gave hebben om uit hun lichaam te kunnen treden.

Bijna alle verhalen bevatten fragmenten van waargebeurde gebeur-tenissen. De gebeurtenissen van doodnormale mensenlevens waarbij enkel de grenzen tussen de werkelijkheid en onwerkelijkheid werden overschreden.

Ratna Jainandunsing, geboren in Rotterdam, was van kinds af aan al een grote fan van de bekende horror-schrijvers Clive Barker en
Stephen King. Nadat ze op 24-jarige leeftijd afstudeerde aan de Erasmus
Universiteit, ging ze te werk als Fiscaal Jurist. Haar passie voor het vertellen en schrijven van fantasierijke enge verhalen behield ze echter, zoals je in dit boek kunt lezen.

'Close your eyes, fall asleep.
Revive your deepest feelings, from your inner soul so deep.
Explore the universe, from this unlimited other side.
But be aware of where the boundary
between Real and Unreal may hide...'

Details

Titel: Slaap lekker
auteur: Ratna Jainandunsing
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 142
Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij
Publicatiedatum: 21-07-2012
NUR: Griezel- en spookverhalen, horror
Afmetingen: 200 x 130 x 13
Gewicht: 180 gr
ISBN/ISBN13: 9789462031067
Intern nummer: 23494487

Extra informatie

Slaap lekker

Recensie

Je engste nachtmerries die waarheid worden. Grenzen tussen slaap en werkelijkheid die overschreden worden en leiden tot ontmoetingen met het kwade in de meest angstaanjagende vormen. Zwetend wakker worden. Was het echt of was het maar een droom? Dat is waar het om draait in 'Slaap lekker'. In 13 verschillende horrorverhalen worden de meest bizarre en mysterieuze situaties beschreven waarin het kwaad, geesten en de 'andere wereld' tot leven komen. Zo lees je over de zwervende zielen van de doden, over hoe een emotievolle vloek van het verre verleden nu nog zijn werking kan hebben, over de duistere krachten van voodoo en over diegenen die de gave hebben om uit hun lichaam te kunnen treden. Bijna alle verhalen bevatten fragmenten van waargebeurde gebeur-tenissen. De gebeurtenissen van doodnormale mensenlevens waarbij enkel de grenzen tussen de werkelijkheid en onwerkelijkheid werden overschreden. Ratna Jainandunsing, geboren in Rotterdam, was van kinds af aan al een grote fan van de bekende horror-schrijvers Clive Barker en Stephen King. Nadat ze op 24-jarige leeftijd afstudeerde aan de Erasmus Universiteit, ging ze te werk als Fiscaal Jurist. Haar passie voor het vertellen en schrijven van fantasierijke enge verhalen behield ze echter, zoals je in dit boek kunt lezen. 'Close your eyes, fall asleep. Revive your deepest feelings, from your inner soul so deep. Explore the universe, from this unlimited other side. But be aware of where the boundary between Real and Unreal may hide...'

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.