Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Hotel van de Dood: de uitverkorene deel 1

writersblock

Hotel van de Dood: de uitverkorene deel 1 - Cynthia Fridsma - ISBN: 9789462543997
Prijs: € 14,29 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (03-03-2015)
Genre: Griezel- en spookverhalen, horror
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit is het eerste deel van mijn verhaal, Hotel van de Dood: de uitverkorene, met als ondertitel: writer’s block. Writers block is de titel van het eerste hoofdstuk van Deel 1.

Het boek: Hotel van de Dood, de uitverkorene is al eerder in zijn geheel uitgegeven en neemt in totaal 400 bladzijden in beslag.

De twee delen, die ieder apart zijn gepubliceerd, vormen samen het complete verhaal van het eerste boek.

In dit eerste deel maakt u kennis met Richard McKenna, een bekende schrijver die graag wil trouwen met de bloedmooie Glory Maryland, de vrouw van zijn uitgever, Donald Maryland. Om met haar te kunnen trouwen moet hij zijn boek binnen drie weken voltooien. De problemen stapelen zich echter op omdat hij last heeft van een writers block en als klap op de vuurpijl komt Glory’s man achter hun relatie en begint er een kat-en-muis-spel van leven en dood. Hoe dat afloopt kunt u in dit eerste deel lezen.

Details

Titel: Hotel van de Dood: de uitverkorene deel 1
auteur: Cynthia Fridsma
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 221
Uitgever: Mijnbestseller B.V.
Publicatiedatum: 03-03-2015
NUR: Griezel- en spookverhalen, horror
Afmetingen: 210 x 148 x 12
Gewicht: 293 gr
ISBN/ISBN13: 9789462543997
Intern nummer: 29805643

Extra informatie

Hotel van de Dood: de uitverkorene deel 1

Recensie

Dit is het eerste deel van mijn verhaal, Hotel van de Dood: de uitverkorene, met als ondertitel: writer’s block. Writers block is de titel van het eerste hoofdstuk van Deel 1. Het boek: Hotel van de Dood, de uitverkorene is al eerder in zijn geheel uitgegeven en neemt in totaal 400 bladzijden in beslag. De twee delen, die ieder apart zijn gepubliceerd, vormen samen het complete verhaal van het eerste boek. In dit eerste deel maakt u kennis met Richard McKenna, een bekende schrijver die graag wil trouwen met de bloedmooie Glory Maryland, de vrouw van zijn uitgever, Donald Maryland. Om met haar te kunnen trouwen moet hij zijn boek binnen drie weken voltooien. De problemen stapelen zich echter op omdat hij last heeft van een writers block en als klap op de vuurpijl komt Glory’s man achter hun relatie en begint er een kat-en-muis-spel van leven en dood. Hoe dat afloopt kunt u in dit eerste deel lezen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.