Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Hotel van de Dood: de uitverkorene

de uitverkorene

Hotel van de Dood: de uitverkorene - Cynthia Fridsma - ISBN: 9789462543881
Prijs: € 21,45 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (03-03-2015)
Genre: Griezel- en spookverhalen, horror
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Richard McKenna is de bekende auteur van twee bestsellers, maar nu heeft hij last van een writer's block. Toch moet hij zijn boek binnen drie weken voltooien, als hij met de mooie Glory Maryland wilt trouwen. Helaas, Glory's man wil dit voorkomen en dan begint er een kat-en-muis-spel van leven en dood.

Om te kunnen overleven vlucht Richard naar Boston, maar hij ontdekt dat zijn leven ook daar op het spel staat, wanneer een huurmoordenaar op hem wacht in zijn hotelkamer. Gered door de FBI, komt hij tot de ontdekking dat een van hen een vampier is. En iedereen die zegt dat ze het beste met hem voor hebben, blijkt een eigen agenda te hebben. Zij beweren dat ze het beste met hem voor hebben, maar hij heeft het gevoel dat ze hem alleen maar voor hun eigen doeleinden willen gebruiken. En sinds wanneer kan je een vampier vertrouwen? Maar wat nog belangrijker is: zal hij het overleven? En wat is al dat gepraat over een oude vloek en het boek van de doden, de Necronomicon?

Details

Titel: Hotel van de Dood: de uitverkorene
auteur: Cynthia Fridsma
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Mijnbestseller B.V.
Publicatiedatum: 03-03-2015
NUR: Griezel- en spookverhalen, horror
Afmetingen: 210 x 148 x 34
Gewicht: 578 gr
ISBN/ISBN13: 9789462543881
Intern nummer: 29769231

Extra informatie

Hotel van de Dood: de uitverkorene

Recensie

Richard McKenna is de bekende auteur van twee bestsellers, maar nu heeft hij last van een writer's block. Toch moet hij zijn boek binnen drie weken voltooien, als hij met de mooie Glory Maryland wilt trouwen. Helaas, Glory's man wil dit voorkomen en dan begint er een kat-en-muis-spel van leven en dood. Om te kunnen overleven vlucht Richard naar Boston, maar hij ontdekt dat zijn leven ook daar op het spel staat, wanneer een huurmoordenaar op hem wacht in zijn hotelkamer. Gered door de FBI, komt hij tot de ontdekking dat een van hen een vampier is. En iedereen die zegt dat ze het beste met hem voor hebben, blijkt een eigen agenda te hebben. Zij beweren dat ze het beste met hem voor hebben, maar hij heeft het gevoel dat ze hem alleen maar voor hun eigen doeleinden willen gebruiken. En sinds wanneer kan je een vampier vertrouwen? Maar wat nog belangrijker is: zal hij het overleven? En wat is al dat gepraat over een oude vloek en het boek van de doden, de Necronomicon?

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.