Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mooi geweest

over geraniums, Juliaantjes, mannetjesmanieren, zomerbenen en andere leeftijdsfenomenen

Mooi geweest - Annemarie Oster - ISBN: 9789057595400
Prijs: € 10,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (11-10-2012)
Genre: Gebundelde literaire columns
Boekenliefde.nl:
Mooi geweest op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Hoe ouder je wordt, hoe vaker je het woordje 'nog' te horen krijgt. 'Goh, wat zie je er nog goed uit...' De bijzin 'voor je leeftijd' wordt nog net bijtijds ingeslikt.

Veel sneller dan verwacht is het zover: de 70 zit in de klok. Met aanstekelijke verbazing beschrijft Annemarie Oster wat zich gaandeweg voltrekt, in haar leven, in haarzelf én in haar spiegelbeeld. Wat is er in 's hemelsnaam met haar lichaam gebeurd ('de boel zit anders gerangschikt dan voorheen')? Waar bleven haar dromen en idealen? Hoe verhoudt ze zich tot medevrouwen, tot mannen, tot haar zonen? En: hoe houd je stand wanneer je 'tot geen enkele doelgroep meer behoort'?

Mooi geweest is een feest der herkenning voor alle jonge mensen die ineens ouder zijn.

Annemarie Oster (1942) begon haar carrière als radio-omroepster bij de VPRO, werkte mee aan Hadimassa en vele andere televisieprogramma's en stond op de planken met theatergezelschap Lurelei. Ze was theaterrecensent voor HP/De Tijd, en schreef de boeken Een moeder van niks, Vrouw van de wereld, Sjans!, Hoe moet je kijken? en Een vrouw om achterna te reizen. Wekelijks schrijft ze een column voor de Volkskrant.

Details

Titel: Mooi geweest
auteur: Annemarie Oster
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Podium b.v. Uitgeverij
Publicatiedatum: 11-10-2012
NUR: Gebundelde literaire columns
Afmetingen: 189 x 129 x 16
Gewicht: 217 gr
ISBN/ISBN13: 9789057595400
Intern nummer: 22978549

Extra informatie

Mooi geweest

Recensie

Hoe ouder je wordt, hoe vaker je het woordje `nog te horen krijgt. `Goh, wat zie je er nog goed uit De bijzin `voor je leeftijd wordt nog net bijtijds ingeslikt. Veel sneller dan verwacht is het zover: de 70 zit in de klok. Met aanstekelijke verbazing beschrijft Annemarie Oster wat zich gaandeweg voltrekt, in haar leven, in haarzelf én in haar spiegelbeeld. Wat is er in hemelsnaam met haar lichaam gebeurd (`de boel zit anders gerangschikt dan voorheen )? Waar bleven haar dromen en idealen? Hoe verhoudt ze zich tot medevrouwen, tot mannen, tot haar zonen? En: hoe houd je stand `wanneer je tot geen enkele doelgroep meer behoort ? Mooi geweest is een feest der herkenning voor alle jonge mensen die ineens ouder zijn. Annemarie Oster (1942) begon haar carrière als radioomroepster bij de VPRO, werkte mee aan Hadimassa en vele andere televisieprogramma s en stond op de planken met theatergezelschap Lurelei. Ze was theaterrecensent voor HP/De Tijd, en schreef de boeken Een moeder van niks, Vrouw van de wereld, Sjans!, Hoe moet je kijken? En Een vrouw om achterna te reizen. Wekelijks schrijft ze een column voor de Volkskrant.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.