Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kristalmagiër

Kristalmagiër - Atalanta Nèhmoura - ISBN: 9789460860508
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (07-05-2013)
Genre: Fantasy
Boekenliefde.nl:
Kristalmagiër op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Aïn verzamelt zijn bondgenoten voor de strijd tegen Nemroth. Elfen en mensen zullen moeten samenwerken, een schier onmogelijke opgave waarbij oude vooroordelen de kop opsteken.
Al snel probeert Nemroth er alles aan te doen om de wankele alliantie te dwarsbomen en zoekt hij de confrontatie met Vrouwe Thai. Tegelijkertijd besluiten de Heren van Drie een aanslag op koning Artakin te plegen om daarmee de weg naar Nèbula te openen.

Nu hangt de toekomst van het elfenrijk af van Nordfried, stadhouder van Carthena, en zijn manschappen die, met de hulp van een verbannen jonkheer en een eigenzinnige elf, de vijand buiten de deur moeten houden. Aïn wordt ondertussen overmand door twijfel. Is hij werkelijke 'De Ene'? Is hij standvastig genoeg? Welke troeven heeft Nemroth nog in handen?

Op Kristaleiland komt het tot een treffen tussen de legers van 'De Ene' en Nemroths demonen. Een strijd om het voortbestaan van eenieder.

Details

Titel: Kristalmagiër
auteur: Atalanta Nèhmoura
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 07-05-2013
NUR: Fantasy
Gewicht: 528 gr
ISBN/ISBN13: 9789460860508
Intern nummer: 24383126

Extra informatie

Kristalmagiër

Recensie

Aïn verzamelt zijn bondgenoten voor de strijd tegen Nemroth. Elfen en mensen zullen moeten samenwerken, een schier onmogelijke opgave waarbij oude vooroordelen de kop opsteken. Al snel probeert Nemroth er alles aan te doen om de wankele alliantie te dwarsbomen en zoekt hij de confrontatie met Vrouwe Thai. Tegelijkertijd besluiten de Heren van Drie een aanslag op koning Artakin te plegen om daarmee de weg naar Nèbula te openen. Nu hangt de toekomst van het elfenrijk af van Nordfried, stadhouder van Carthena, en zijn manschappen die, met de hulp van een verbannen jonkheer en een eigenzinnige elf, de vijand buiten de deur moeten houden. Aïn wordt ondertussen overmand door twijfel. Is hij werkelijke 'De Ene'? Is hij standvastig genoeg? Welke troeven heeft Nemroth nog in handen? Op Kristaleiland komt het tot een treffen tussen de legers van 'De Ene' en Nemroths demonen. Een strijd om het voortbestaan van eenieder.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.