Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Farlander

Farlander - Col Buchanan - ISBN: 9789024555611
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (26-10-2012)
Genre: Fantasy
Boekenliefde.nl:
Farlander op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ash is een Roshun, een vooraanstaand lid van een elitegroep sluipmoordenaars die nooit faalt. Hij is oud, zijn spieren zijn stijf en zijn botten kraken bij elke beweging die hij maakt, maar tot dusver was hij tegen elke taak opgewassen. Zijn gebrekkige conditie blijft echter niet onopgemerkt en na een opdracht die hij op het nippertje weet te overleven, wordt hij gedwongen een opvolger te kiezen. Afgaand op zijn intuïtie kiest hij voor Nico, een straatarm zwerfkind uit de stad Bar-Khos. Een stad die na een strijd van tientallen jaren dreigt te bezwijken onder de onstuitbare veroveringsdrang van de heerscharen van het Rijk van Mann. Een somber vooruitzicht, want over Mann heerst de Heilige Matriarch Sasheen, een meedogenloze, op macht beluste vrouw die via een waar schrikbewind haar plannen doordrijft.
Als de door-en-door perverse zoon van Sasheen in razernij een vrouw vermoordt die een hanger draagt van de Roshun, gaan Ash en zijn jeugdige leerling op pad om het vonnis te voltrekken. Op dat moment beseft Ash dat hij aan de vooravond staat van de moeilijkste opdracht in zijn loopbaan...

Details

Titel: Farlander
auteur: Col Buchanan
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 464
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Publicatiedatum: 26-10-2012
NUR: Fantasy
Afmetingen: 230 x 152 x 36
Gewicht: 664 gr
ISBN/ISBN13: 9789024555611
Intern nummer: 21002622

Extra informatie

Farlander

Recensie

Farlander is het eerste deel van Col Buchanans trilogie over de Roshun, een elitegroep sluipmoordenaars die de dood wreken van iedereen die daarvoor wil betalen.

Ash is zo'n Roshun, en hij faalt nooit. Maar hij is oud, zijn spieren zijn stijf en zijn botten kraken bij elke beweging die hij maakt. Zijn gebrekkige conditie blijft echter niet onopgemerkt en na een opdracht die hij op het nippertje weet te overleven, wordt hij gedwongen een opvolger te kiezen.

Afgaand op zijn intuïtie kiest hij voor Nico, een straatarm zwerfkind uit de stad Bar-Khos. Een stad die na een strijd van tientallen jaren dreigt te bezwijken onder de onstuitbare veroveringsdrang van het Rijk van Mann. Een somber vooruitzicht, want over Mann heerst de Heilige Matriarch Sasheen, een meedogenloze, op macht beluste vrouw die via een waar schrikbewind haar plannen doordrijft.

Als de door-en-door perverse zoon van Sasheen in razernij een vrouw vermoordt die een hanger draagt van de Roshun, gaan Ash en zijn jeugdige leerling op pad om het vonnis te voltrekken. Op dat moment beseft Ash dat hij aan de vooravond staat van de moeilijkste opdracht in zijn loopbaan...

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.