Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

DE BRON VAN DRIE / 3

HET LAATSTE OORDEEL

DE BRON VAN DRIE / 3 - L.A. Dawn - ISBN: 9789402126730
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (27-02-2015)
Genre: Fantasy
Boekenliefde.nl:
DE BRON VAN DRIE / 3 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay.

Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald lijkt alle hoop verloren.

Dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Maar is het genoeg om te winnen van Zafor en de inmiddels onoverwinnelijke Theresa en haar leger?

Recensie: Avontuurlijk fantasieverhaal rond het thema 'macht', in veelal eigentijds taalgebruik, afgewisseld met dialogen. Met de nodige spannings-, griezel- en verliefdheidsmomenten. De sprongen in de verhaallijn zijn groot. Zo ook de diversiteit aan reële personages en vreemdsoortige creaturen in verschillende parallelle (fantasie)werelden, waarin de drie herkenbare, hedendaagse hoofdpersonen terechtkomen. Vanaf ca. 13 jaar.

Details

Titel: DE BRON VAN DRIE / 3
auteur: L.A. Dawn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 270
Uitgever: Brave New Books
Publicatiedatum: 27-02-2015
NUR: Fantasy
Afmetingen: 215 x 135 x 23
Gewicht: 369 gr
ISBN/ISBN13: 9789402126730
Intern nummer: 28103841

Extra informatie

DE BRON VAN DRIE / 3

Recensie

In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald lijkt alle hoop verloren. Dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Maar is het genoeg om te winnen van Zafor en de inmiddels onoverwinnelijke Theresa en haar leger? Recensie: Avontuurlijk fantasieverhaal rond het thema 'macht', in veelal eigentijds taalgebruik, afgewisseld met dialogen. Met de nodige spannings-, griezel- en verliefdheidsmomenten. De sprongen in de verhaallijn zijn groot. Zo ook de diversiteit aan reële personages en vreemdsoortige creaturen in verschillende parallelle (fantasie)werelden, waarin de drie herkenbare, hedendaagse hoofdpersonen terechtkomen. Vanaf ca. 13 jaar.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.