Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De bron van drie / 2

Orde van de codex bewakers

De bron van drie / 2 - L.A. Dawn - ISBN: 9789402122251
Prijs: € 18,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (27-02-2015)
Genre: Fantasy
Boekenliefde.nl:
De bron van drie / 2 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "De bron van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo.

Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich tegen Elena verzet staat Elena er op gegeven moment helemaal alleen voor. De zoektocht naar een missende Codex is begonnen.

Onderweg leert Elena nieuwe vrienden kennen. Luxis en de wereldvreemde professor Lupus, staan haar bij. Ook Bia blijkt een betrouwbare partner maar is het genoeg om te winnen van hun aartsvijand Zafor?

"Orde van de Codex bewakers" is het spannende en sprookjesachtige tweede deel in de trilogie om kennis en macht. De strijd tussen goed en kwaad is nog maar net begonnen...

De pers over deel 2-

"Dit verhaal doet denken aan de 'Narnia kronieken', waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten. Het is een spannend, sprookjesachtig verhaal, waarin elfjes, monsters en andere wezens vechten om het toverboek. De hoofdpersonen zijn echter gewone kinderen zonder speciale kwaliteiten en daardoor herkenbaar".

Details

Titel: De bron van drie / 2
auteur: L.A. Dawn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 185
Uitgever: Brave New Books
Publicatiedatum: 27-02-2015
NUR: Fantasy
Afmetingen: 215 x 135 x 16
Gewicht: 259 gr
ISBN/ISBN13: 9789402122251
Intern nummer: 28098913

Extra informatie

De bron van drie / 2

Recensie

De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "De bron van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich tegen Elena verzet staat Elena er op gegeven moment helemaal alleen voor. De zoektocht naar een missende Codex is begonnen. Onderweg leert Elena nieuwe vrienden kennen. Luxis en de wereldvreemde professor Lupus, staan haar bij. Ook Bia blijkt een betrouwbare partner maar is het genoeg om te winnen van hun aartsvijand Zafor? "Orde van de Codex bewakers" is het spannende en sprookjesachtige tweede deel in de trilogie om kennis en macht. De strijd tussen goed en kwaad is nog maar net begonnen... De pers over deel 2- "Dit verhaal doet denken aan de 'Narnia kronieken', waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten. Het is een spannend, sprookjesachtig verhaal, waarin elfjes, monsters en andere wezens vechten om het toverboek. De hoofdpersonen zijn echter gewone kinderen zonder speciale kwaliteiten en daardoor herkenbaar".

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.