Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Liefde, lassi & de lotushouding

Liefde, lassi & de lotushouding - Anne Cushman - ISBN: 9789069639642
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (18-11-2011)
Genre: Esoterische en spirituele roman
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Spirituele romans ontbraken tot nog toe in het fonds van Altamira. Met Liefde, lassi en de lotushouding komt daar nu verandering in. Anne Cushmans debuutroman wordt omschreven als ‘een ideale mix van Sex and the City en Eten, bidden en beminnen’.

De hoofdpersoon van de roman, Amanda, had verwacht dat haar leven er heel anders uit zou zien op haar dertigste. Met yogalessen en freelance schrijfwerk kan ze maar net rondkomen. Haar knappe vriend is fotograaf en meestal druk op zoek naar werk, naar zichzelf of naar andere vrouwen. Amanda hoopt dat haar nieuwste schrijfopdracht, een gids over verlichting in India, ook háár wat verlichting zal geven. Helaas blijkt India niet het spirituele walhalla dat ze verwacht had. Ze komt terecht in ashrams die alleen maar op haar geld uit zijn, ze betrapt goeroes met een zwak voor fotomodellen en ontvlucht tantraparty’s in sjieke hotels. Maar India heeft nog veel meer voor haar in petto. Nadat ze van een oude man een mysterieuze zegening heeft gekregen, komt ze langzaam tot de ontdekking dat er misschien toch een nieuw leven voor haar is weggelegd...

Anne Cushman is schrijfster en geeft les in yoga en boeddhistische meditatietechnieken. In haar werk verkent ze de relatie tussen oosterse spirituele tradities en de westerse wereld. Ze is redacteur van Yoga Journal en The Buddhist Review. Eerder schreef ze voor The New York Times, San Francisco Chronicle, The Oprah Magazine en New Woman. Ook is ze coauteur van het spirituele reisboek From here to Nirvana: the yoga journal guide to Spiritual India.

Details

Titel: Liefde, lassi & de lotushouding
auteur: Anne Cushman
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum: 18-11-2011
NUR: Esoterische en spirituele roman
Afmetingen: 211 x 134 x 35
Gewicht: 520 gr
ISBN/ISBN13: 9789069639642
Intern nummer: 18164257

Extra informatie

Liefde, lassi & de lotushouding

Recensie

Spirituele romans ontbraken tot nog toe in het fonds van Altamira. Met Liefde, lassi en de lotushouding komt daar nu verandering in. Anne Cushmans debuutroman wordt omschreven als ¿een ideale mix van Sex and the City en Eten, bidden en beminnen¿. De hoofdpersoon van de roman, Amanda, had verwacht dat haar leven er heel anders uit zou zien op haar dertigste. Met yogalessen en freelance schrijfwerk kan ze maar net rondkomen. Haar knappe vriend is fotograaf en meestal druk op zoek naar werk, naar zichzelf of naar andere vrouwen. Amanda hoopt dat haar nieuwste schrijfopdracht, een gids over verlichting in India, ook háár wat verlichting zal geven. Helaas blijkt India niet het spirituele walhalla dat ze verwacht had. Ze komt terecht in ashrams die alleen maar op haar geld uit zijn, ze betrapt goeroes met een zwak voor fotomodellen en ontvlucht tantraparty¿s in sjieke hotels. Maar India heeft nog veel meer voor haar in petto. Nadat ze van een oude man een mysterieuze zegening heeft gekregen, komt ze langzaam tot de ontdekking dat er misschien toch een nieuw leven voor haar is weggelegd... Anne Cushman is schrijfster en geeft les in yoga en boeddhistische meditatietechnieken. In haar werk verkent ze de relatie tussen oosterse spirituele tradities en de westerse wereld. Ze is redacteur van Yoga Journal en The Buddhist Review. Eerder schreef ze voor The New York Times, San Francisco Chronicle, The Oprah Magazine en New Woman. Ook is ze coauteur van het spirituele reisboek From here to Nirvana: the yoga journal guide to Spiritual India.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.