Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

CARTOONS 2014

internationaal cartoonfestival Knokke-Heist

CARTOONS 2014 - ISBN: 9789059085695
Prijs: € 17,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (01-07-2014)
Genre: Cartoons
Boekenliefde.nl:
CARTOONS 2014 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Geniet van de origineelste, treffendste en bovenal grappigste cartoons uit binnen- en buitenland! Al meer dan 50 jaar lang stellen cartoonisten van over de hele wereld hun eigen bijzondere visie op de wereld en actualiteit voor op het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist.

'Cartoons 2014' presenteert een boeiende selectie uit de duizenden prenten die werden ingezonden voor de drieënvijftigste editie. Spitsvondig, gewaagd, kritisch, herkenbaar, ontroerend, actueel en natuurlijk hilarisch. Een collectie humoristische cartoons waar jijzelf, je familie en je vrienden blijvend mee zullen grinniken, giechelen en gieren van het lachen!

Details

Titel: CARTOONS 2014
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatiedatum: 01-07-2014
NUR: Cartoons
Afmetingen: 200 x 198 x 16
Gewicht: 434 gr
ISBN/ISBN13: 9789059085695
Intern nummer: 26568491

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 16-09-2014   geschreven door  Patrick Vandendaele
De jaarlijkse verzameling van tekeningen uit de wereld die ons op één of andere wijze een verhaal weten brengen, waarbij we kunnen nadenken, glimlachen, lachen of een traan laten… Jarenlang kunnen we genieten van het cartoonfestival dat wordt georganiseerd in Knokke, en waar we wel degelijk met een referentie te maken hebben, want dit festival is doorheen de jaren het centrum geworden waar het een eer is voor tekenaars van alle landen om aanwezig te kunnen zijn. Ook dit jaar is een grand cru, want we krijgen weer een eigenzinnig beeld van de wereld doorheen die gevatte tekeningen die de lezer, bezoeker met een beeld veel meer duidelijk weten maken dan uitgebreide teksten, duidingen, beschrijvingen. Het is een magie te zien hoe bepaalde mensen inderdaad een idee op een scherpe wijze weten vast te leggen met een beeld, en zonder woorden, los van plaats, religie, cultuur, hun boodschap kunnen delen… De meeste tekeningen zijn zelfs tijdloos, en zullen ook jaren later op een even frisse wijze kunnen worden bekeken en begrepen. Het is een boekje dat je niet mag missen, en waar je veel plezier zal aan beleven. Het wordt al een hele reeks, en in alle eerlijkheid zijn het jaarboekjes die we met regelmaat nog eens in handen nemen… Haal maar binnen… het is geen verloren geld.

Extra informatie

Cartoons 2014

Recensie

Geniet van de origineelste, treffendste en bovenal grappigste cartoons uit binnen- en buitenland! Al meer dan 50 jaar lang stellen cartoonisten van over de hele wereld hun eigen bijzondere visie op de wereld en actualiteit voor op het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist. 'Cartoons 2014' presenteert een boeiende selectie uit de duizenden prenten die werden ingezonden voor de drieënvijftigste editie. Spitsvondig, gewaagd, kritisch, herkenbaar, ontroerend, actueel en natuurlijk hilarisch. Een collectie humoristische cartoons waar jijzelf, je familie en je vrienden blijvend mee zullen grinniken, giechelen en gieren van het lachen!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.