Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De bolle

een verhaal van een onvoorstelbaar leven

De bolle - Gerard van der Wilt - ISBN: 9789492228413
Prijs: € 17,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (02-07-2015)
Genre: Biografieën literaire auteurs
Boekenliefde.nl:
De bolle op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In vier delen beschrijft de auteur zijn turbulente leven dat voor heel veel mensen als bijna onmogelijk en onwaarschijnlijk zal worden gehouden, maar waarvan elke letter naar waarheid is opgetekend.
In het eerste deel lezen we over zijn jongste jeugd in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam, die voor een belangrijk deel in de oorlog plaatsvond en waaruit zeker ook zijn latere onbevreesdheid is voortgekomen.
Het tweede deel verhaalt over de periode dat hij als jong ventje aanmonsterde op schepen, om zo de wereld te ontdekken die uit veel meer bestaat dan werelddelen alleen.
In het derde delen lezen we over de opkomst en neergang van zijn imperium: van miljonair tot bijna dakloze.
Het vierde deel geeft ons een zeer uitgebreide inkijk in de wereld van drugssmokkel, waarin ook de zakelijke relatie met een inmiddels verscheiden topcrimineel wordt beschreven.
Al met al een boek om in één adem uit te lezen.

Naast deze autobiografie, heeft Gerard van der Wilt ook een gedichtenbundel uitgegeven onder de titel "Gestolde Gedachten", welke verkrijgbaar is onder ISBN: 978-94-92228-40-6

Details

Titel: De bolle
auteur: Gerard van der Wilt
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 178
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 02-07-2015
NUR: Biografieën literaire auteurs
Gewicht: 301 gr
ISBN/ISBN13: 9789492228413
Intern nummer: 30544085

Extra informatie

De Bolle

Recensie

In vier delen beschrijft de auteur zijn turbulente leven dat voor heel veel mensen als bijna onmogelijk en onwaarschijnlijk zal worden gehouden, maar waarvan elke letter naar waarheid is opgetekend. In het eerste deel lezen we over zijn jongste jeugd in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam, die voor een belangrijk deel in de oorlog plaatsvond en waaruit zeker ook zijn latere onbevreesdheid is voortgekomen. Het tweede deel verhaalt over de periode dat hij als jong ventje aanmonsterde op schepen, om zo de wereld te ontdekken die uit veel meer bestaat dan werelddelen alleen. In het derde delen lezen we over de opkomst en neergang van zijn imperium: van miljonair tot bijna dakloze. Het vierde deel geeft ons een zeer uitgebreide inkijk in de wereld van drugssmokkel, waarin ook de zakelijke relatie met een inmiddels verscheiden topcrimineel wordt beschreven. Al met al een boek om in één adem uit te lezen. Naast deze autobiografie, heeft Gerard van der Wilt ook een gedichtenbundel uitgegeven onder de titel "Gestolde Gedachten", welke verkrijgbaar is onder ISBN: 978-94-92228-40-6

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.