Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Wandelgids Berlijn

Wandelgids Berlijn - ISBN: 9789059566071
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (15-04-2015)
Genre: Wandelgidsen
Boekenliefde.nl:
Wandelgids Berlijn op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De beste manier om een stad te leren kennen is nog altijd te voet. De Wandelgidsen van National Geographic bevatten gedetailleerde wandelroutes waarmee de wandelaar door de stad loopt alsof hij er geboren en getogen is.

De Wandelgids bestaat steeds uit drie hoofdstukken. In het eerste, Bliksembezoeken, staan gestroomlijnde wandelroutes voor wie de hele stad in een dag, in een weekend, zomaar voor de gezelligheid of met kinderen wil zien. Hoofdstuk twee, Buurtwandelingen, belicht de stad per buurt - alle op de kaart aangegeven bezienswaardigheden worden beschreven. Tot slot bevat hoofdstuk drie praktische informatie over het plannen van de reis, detailkaarten en kleurenfoto's. Veel wandelingen eindigen bij restaurants, theaters of andere levendige plekken. Dit boek is een ode aan de avontuurlijke stadswandeling.

Details

Titel: Wandelgids Berlijn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Schuyt & Co Hearst
Publicatiedatum: 15-04-2015
NUR: Wandelgidsen
Afmetingen: 180 x 130 x 14
Gewicht: 315 gr
ISBN/ISBN13: 9789059566071
Intern nummer: 28074201

Extra informatie

Wandelgids Berlijn

Recensie

De beste manier om een stad te leren kennen is nog altijd te voet. De Wandelgidsen van National Geographic bevatten gedetailleerde wandelroutes waarmee de wandelaar door de stad loopt alsof hij er geboren en getogen is. De Wandelgids bestaat steeds uit drie hoofdstukken. In het eerste, Bliksembezoeken, staan gestroomlijnde wandelroutes voor wie de hele stad in een dag, in een weekend, zomaar voor de gezelligheid of met kinderen wil zien. Hoofdstuk twee, Buurtwandelingen, belicht de stad per buurt - alle op de kaart aangegeven bezienswaardigheden worden beschreven. Tot slot bevat hoofdstuk drie praktische informatie over het plannen van de reis, detailkaarten en kleurenfoto's. Veel wandelingen eindigen bij restaurants, theaters of andere levendige plekken. Dit boek is een ode aan de avontuurlijke stadswandeling.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.