Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Tsjechisch

Tsjechisch - Irene Van Vuuren-Matejiwkova; Hans Hoogendoorn - ISBN: 9789018029753
Prijs: € 6,95
Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (14-11-2017)
Genre: Taalgidsen
Boekenliefde.nl:
Tsjechisch op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Met deze compacte ANWB Taalgids op zak kunt u zich in de meeste situaties in het buitenland goed redden.

‘Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van Tsjecho- Slowakije. In de republiek Slowakije spreekt men Slowaaks, dat zo nauw verwant is aan het Tsjechisch dat beide volken elkaar met wat moeite kunnen verstaan. U kunt deze taalgids dus ook in Slowakije gebruiken’. Met deze gids kunt u zich redden in aangename en onaangename situaties en kweekt u bij de lokale bevolking ‘goodwill’ met de korte zinnen. Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Tsjechisch en Tsjechisch-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er zijn 15 verschillende ANWB Taalgidsen verkrijgbaar.

De beste taalgids volgens de Consumentenbond!

Details

Titel: Tsjechisch
auteur: Irene Van Vuuren-Matejiwkova; Hans Hoogendoorn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 5
Aantal pagina's: 256
Uitgever: ANWB Media
Publicatiedatum: 14-11-2017
NUR: Taalgidsen
Afmetingen: 150 x 105 x 16
Gewicht: 192 gr
ISBN/ISBN13: 9789018029753
Intern nummer: 12185337

Extra informatie

ANWB Taalgids Tsjechisch

Recensie

ANWB Taalgids Tsjechisch
Maak je tijdens je vakantie in Tsjechië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Tsjechisch!

Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van Tsjecho-Slowakije. Het Slowaaks lijkt zo op het Tsjechisch dat je deze taalgids ook in Slowakije kunt gebruiken. Met de ANWB Taalgids Tsjechisch op zak wordt communiceren in Tsjechië en Slowakije een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Tsjechisch en Tsjechisch-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Tsjechisch is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen