Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Noors

Noors - ISBN: 9789018037291
Prijs: € 6,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (08-01-2014)
Genre: Taalgidsen
Boekenliefde.nl:
Noors op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Het Noors kent twee verschillende vormen, het bokmal en het nynorsk, die onderling zozeer van elkaar verschillen dat ze elk als een afzonderlijke taal kunnen worden beschouwd. Dit taalgidsje behandelt alleen het bokmal". Met deze gids kunt u zich redden in aangename en onaangename situaties en kweekt u bij de lokale bevolking ‘goodwill’ met de korte zinnen. Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Noors en Noors-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

Details

Titel: Noors
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 6
Aantal pagina's: 256
Uitgever: ANWB Media
Publicatiedatum: 08-01-2014
NUR: Taalgidsen
Gewicht: 179 gr
ISBN/ISBN13: 9789018037291
Intern nummer: 24698117

Extra informatie

ANWB Taalgids Noors

Recensie

ANWB Taalgids Noors
Maak je tijdens je vakantie in Noorwegen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Noors!

Het Noors kent twee verschillende vormen: het bokmål en het nynorsk. Ze verschillen onderling zoveel dat je zou kunnen spreken van twee talen, zoals wij kennen van het Nederlands en Fries. Dit taalgidsje behandelt alleen bokmål. Met de ANWB Taalgids Noors op zak wordt communiceren in Noorwegen een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen, toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Noors en Noors-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Noors is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.


Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen