Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kroatisch

Kroatisch - Desa Van Der Lugt-Korolije; Hans Hoogendoorn - ISBN: 9789018029708
Prijs: € 6,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (29-11-2017)
Genre: Taalgidsen
Boekenliefde.nl:
Kroatisch op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Met deze compacte ANWB Taalgids op zak kunt u zich in de meeste situaties in het buitenland goed redden.

‘Kroatisch hoort bij de Slavische talen, het is een lastige taal om te leren, maar een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld een andere Slavische taal als het Russisch’. Met deze gids kunt u zich redden in aangename en onaangename situaties en kweekt u bij de lokale bevolking ‘goodwill’ met de korte zinnen. Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Kroatisch en Kroatisch-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er zijn 15 verschillende ANWB Taalgidsen verkrijgbaar.

De beste taalgids volgens de Consumentenbond!

Details

Titel: Kroatisch
auteur: Desa Van Der Lugt-Korolije; Hans Hoogendoorn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 5
Aantal pagina's: 255
Uitgever: ANWB Media
Publicatiedatum: 29-11-2017
NUR: Taalgidsen
Afmetingen: 150 x 105 x 15
Gewicht: 193 gr
ISBN/ISBN13: 9789018029708
Intern nummer: 12185332

Extra informatie

ANWB Taalgids Kroatisch

Recensie

ANWB Taalgids Kroatisch
Maak je tijdens je vakantie in Kroatië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Kroatisch!

Veel Kroaten spreken Engels en Duits, vooral in toeristische gebieden. Toch kan het handig zijn om je in noodsituaties op de juiste manier uit te drukken. Met de ANWB Taalgids Kroatisch op zak wordt communiceren in Kroatië een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Kroatisch en Kroatisch-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Kroatisch is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.
Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen