Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Hongaars

Hongaars - Zsuzsanna Jegesi; Zsuzanna Jegesi; Hilda Chang Uhrin; Hans Hoogendoorn - ISBN: 9789018029791
Prijs: € 6,95
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, vrijdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (13-01-2010)
Genre: Taalgidsen
Boekenliefde.nl:
Hongaars op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Met deze compacte ANWB Taalgids op zak kunt u zich in de meeste situaties in het buitenland goed redden.

‘Het Hongaars behoort tot de Oeraalse taalgroep. Door deze oorsprong heeft het een sterk afwijkende grammatica. Gelukkig is er een aspect dat geen last geeft: de klemtoon ligt altijd op de eerste lettergreep’. Met deze gids kunt u zich redden in aangename en onaangename situaties en kweekt u bij de lokale bevolking ‘goodwill’ met de korte zinnen. Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Hongaars en Hongaars-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er zijn 15 verschillende ANWB Taalgidsen verkrijgbaar.

De beste taalgids volgens de Consumentenbond!

Details

Titel: Hongaars
auteur: Zsuzsanna Jegesi; Zsuzanna Jegesi; Hilda Chang Uhrin; Hans Hoogendoorn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 5
Aantal pagina's: 255
Uitgever: ANWB Media
Publicatiedatum: 13-01-2010
NUR: Taalgidsen
Gewicht: 194 gr
ISBN/ISBN13: 9789018029791
Intern nummer: 12185341

Extra informatie

ANWB Taalgids Hongaars

Recensie

ANWB Taalgids Hongaars
Maak je tijdens je vakantie in Hongaarstalige landen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Hongaars!

Zelfs de meest ervaren taalstudent moet het toegeven: Hongaars is een zeer moeilijke taal. Het heeft het een sterk afwijkende grammatica. Gelukkig is er makkelijk aspect: de klemtoon ligt altijd op de eerste lettergreep. Met de ANWB Taalgids Hongaars op zak wordt communiceren in Hongarije een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Hongaars en Hongaars-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Hongaars is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.
Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen