Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Man in het zadel

60.000 kilometer vrijheid

Man in het zadel - Paul van Hooff - ISBN: 9789493095021
Prijs: € 22,00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (19-02-2019)
Genre: Reisverhalen
Boekenliefde.nl:
Man in het zadel op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Alles achterlaten en vertrekken – het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het.
Zijn plan: met zijn trouwe metgezel ‘Guus’, een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Van Hooff lives his dream – in een verhaal dat leest als een road novel.
Maar hoe vrij en ongebonden is hij werkelijk? Is zijn avontuur niet gewoon een vlucht? Op het einde van zijn reis wacht hem een verrassing die zijn leven voorgoed zal veranderen.

‘Eén van de allerbeste reisboeken die de afgelopen jaren in het Nederlands zijn verschenen: Man in het zadel. Hoewel het boek gaat over de belevenissen van Paul van Hooff en zijn motor, leest het eerder als een roman. Eindelijk een boek dat ver weg blijft van de grootste valkuil van de reisschrijverij: het kijk-mij-nou-eens-iets-bijzonders-doen-syndroom.’
– Hans Avontuur, AD

‘Ik roep Paul van Hooff uit tot reisschrijver van het jaar.’
– Herman Brusselmans in Playboy

‘In Man in het zadel vertelt hij zijn adembenemende verhaal. Voor wie
zijn artikelen in ons blad miste: dit slaat alles.’ – KRO magazine

‘Het boek is een absolute aanrader voor liefhebbers van avontuur en motorrijders, maar zou zeker ook in de boekenkast van elke zichzelf respecterende reiziger moeten staan.’ – Traveljunks.nl

Schrijver en journalist Paul van Hooff (1964) schreef met Man in het zadel een instant klassieker. In 2018 verscheen de langverwachte opvolger Van hier tot Tokio, die ook unaniem enthousiast werd ontvangen.

Details

Titel: Man in het zadel
auteur: Paul van Hooff
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Uitgeverij Brandt
Publicatiedatum: 19-02-2019
NUR: Reisverhalen
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 566 gr
ISBN/ISBN13: 9789493095021
Intern nummer: 44259192

Recensie

Alles achterlaten en vertrekken – het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het. Zijn plan: met zijn trouwe metgezel ‘Guus’, een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Van Hooff lives his dream – in een verhaal dat leest als een road novel. Maar hoe vrij en ongebonden is hij werkelijk? Is zijn avontuur niet gewoon een vlucht? Op het einde van zijn reis wacht hem een verrassing die zijn leven voorgoed zal veranderen. ‘Eén van de allerbeste reisboeken die de afgelopen jaren in het Nederlands zijn verschenen: Man in het zadel. Hoewel het boek gaat over de belevenissen van Paul van Hooff en zijn motor, leest het eerder als een roman. Eindelijk een boek dat ver weg blijft van de grootste valkuil van de reisschrijverij: het kijk-mij-nou-eens-iets-bijzonders-doen-syndroom.’ – Hans Avontuur, AD ‘Ik roep Paul van Hooff uit tot reisschrijver van het jaar.’ – Herman Brusselmans in Playboy ‘In Man in het zadel vertelt hij zijn adembenemende verhaal. Voor wie zijn artikelen in ons blad miste: dit slaat alles.’ – KRO magazine ‘Het boek is een absolute aanrader voor liefhebbers van avontuur en motorrijders, maar zou zeker ook in de boekenkast van elke zichzelf respecterende reiziger moeten staan.’ – Traveljunks.nl Schrijver en journalist Paul van Hooff (1964) schreef met Man in het zadel een instant klassieker. In 2018 verscheen de langverwachte opvolger Van hier tot Tokio, die ook unaniem enthousiast werd ontvangen.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen