Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Ik kan vliegen

Ik kan vliegen - Yvon Mekkring; Jeroen Komen - ISBN: 9789402601510
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (03-06-2016)
Genre: Reisverhalen
Boekenliefde.nl:
Ik kan vliegen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Details

Titel: Ik kan vliegen
auteur: Yvon Mekkring; Jeroen Komen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Publicatiedatum: 03-06-2016
NUR: Reisverhalen
Gewicht: 866 gr
ISBN/ISBN13: 9789402601510
Intern nummer: 33537877

Recensie

Avonturier en ondernemer Jeroen Komen doet iets wat maar weinigen doen; met zijn eigen kleine vliegtuigje vliegt hij kriskras door Europa. Hij ontmoet bijzondere mensen op afgelegen plekken, ontsnapt aan vele gevaren, maakt duizenden (lucht)foto's en zoekt letterlijk de grenzen van de vrijheid op. Ik kan vliegen is in woord en beeld hiervan de neerslag; spectaculaire luchtreizen in een prachtig beeldverhaal.

Zelfbouwvliegtuigjes vallen in de categorie Experimental. Dat betekent dat er redelijk soepel met richtlijnen en regels wordt omgegaan. Het uitgangspunt is: 'Als je een vliegtuig kunt bouwen en je durft er ook nog mee te vliegen, dan wordt het vast niet veiliger van een heleboel regels en controles.'
In de amateurvliegtuigbouw is dit niet aan de orde. Er gelden slechts een paar voorwaarden. Het vliegtuig mag bijvoorbeeld niet verhuurd worden, zodat er geen commerciële druk ontstaat om tóch te vliegen wanneer de omstandigheden eigenlijk niet optimaal zijn.
Ook dient de piloot elke passagier te wijzen op het feit dat hij in een bouwpakket vliegt, middels een verplichte waarschuwingssticker in de cockpit. Op de zijkant van het vliegtuig staat het woord 'Experimental' geschreven, zodat ook buitenstaanders weten dat een aantal regels niet geldt.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.