Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

New York

New York - Rob Bartels; Mick Sinclair - ISBN: 9789021556420
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (04-03-2014)
Genre: Reisgidsen Midden-Amerika
Boekenliefde.nl:
New York op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wat & Hoe Select New York is de ideale reisgids voor een korte vakantie of stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar New York.Veel bezoekers weten al voor aankomst in New York wat ze willen doen en zien. Wolkenkrabbers beklimmen, de skyline van Manhattan bewonderen, shows op Broadway bijwonen. Of het Metropolitan Museum of Art of het MOMA bezoeken, relaxen in Central Park, overnachten in luxehotels. Het kan allemaal in The Big Apple, en misschien wel met meer stijl en glamour dan in welke andere stad ook.

New York is een stad met veel gezichten, waar sterk verschillende buurten etniciteiten herbergen van over de hele wereld. Om iedere hoek wachten marktjes, verscholen parken, kleine musea en onbekende architectuurpareltjes om ontdekt te worden.

Details

Titel: New York
auteur: Rob Bartels; Mick Sinclair
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 5
Aantal pagina's: 192
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 04-03-2014
NUR: Reisgidsen Midden-Amerika
Afmetingen: 165 x 115 x 13
Gewicht: 239 gr
ISBN/ISBN13: 9789021556420
Intern nummer: 26406375

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 17-06-2014   geschreven door  Patrick Vandendaele
Kosmos is één van de vaste leveranciers van de betere reisgidsen. Met de bijzondere reeks van ‘Wat & Hoe – Select’ zitten we voornamelijk in het segment van de bruikbare en efficiënte gidsen die je onder een handig formaat niet enkel de weg zullen uitleggen om zich te verplaatsen in de regio, het land of de stad die men bezoekt, maar zullen helpen in het vinden van de meest interessante zaken die je moet hebben gezien, beleefd, ondergaan in deze locaties. Toeristische trekpleisters, maar ook de eigenaardigheden van de locatie, de specificiteiten, de hypes en de minder bekende kwalitatieve zaken. Net groot genoeg om in de binnenzak te steken, maar wel met duidelijke benaderingen en beschrijvingen die je op een grondigere manier de zaken zullen doen ontdekken. We hebben het genoegen om drie nieuwe nummers in handen te hebben, enerzijds gewijd aan New York, anderzijds Rome en Londen. Drie wereldsteden die ons nog zoveel kunnen doen beleven, zelfs voor diegenen die het reeds hebben bezocht. Maar deze gidsen zullen je op een perfecte wijze begeleiden in het bezoek van de verschillende buurten en monumenten, de winkelstraten en de beste adresjes van deze steden. Duidelijke plannen, goede en degelijke beschrijvingen, benaderingen door mensen die de stad kennen, en deze kennis delen met de lezer, op zoek naar wat moet bezocht worden, maar ook alle andere bezienswaardigheden die niet steeds in elke gids opgenomen worden. Compleet, duidelijk, helder en alvast een gebruiksvriendelijke gids die elk van ons wel degelijk kan en zal gebruiken. Passende illustraties, zonder pretentie. De inzet wordt gedaan op de degelijke inhoud….

Extra informatie

Wat & Hoe Select New York

Recensie

Wat & Hoe Select New York is de ideale reisgids voor een stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar New York.

Veel bezoekers weten al voor aankomst in New York wat ze willen doen en zien. Wolkenkrabbers beklimmen, de skyline van Manhattan bewonderen, shows op Broadway bijwonen. Of het Metropolitan Museum of Art of het MOMA bezoeken, relaxen in Central Park, overnachten in luxehotels. Het kan allemaal in New York, en misschien wel met meer stijl en glamour dan in welke andere stad ook.

New York is een stad met veel gezichten, waar sterk verschillende buurten etniciteiten herbergen van over de hele wereld. Om iedere hoek wachten marktjes, verscholen parken, kleine musea en onbekende architectuurpareltjes om ontdekt te worden.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.