Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zwitserland

Zwitserland - Marianna Dudek; Marek Pernal; Adriana Czupryn; Ulrich Schwendimann; Malgorzata Omilanowska - ISBN: 9789000342396
Prijs: € 28,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (13-01-2016)
Genre: Reisgidsen Europa
Boekenliefde.nl:
Zwitserland op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Absolute schoonheid


Van de met sneeuw bepakte Alpen en het groenere Juragebergte tot het dichter bevolkte Mittellandplateau daartussen, geeft Zwitserland een schat aan indrukken. Het kent geen kust, maar het glinsterende water van de grote, schone meren maakt dat ruimschoots goed. Pittoreske bergdorpen en sfeervolle middeleeuwse steden worden afgewisseld door de grote steden Bern, Zürich, Lausanne, Luzern en Basel.De Capitool Reisgids Zwitserland


In de reisgids Zwitserland is het land opgedeeld in acht gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Inclusief geschiedenis, de Alpen, architectuur, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Details

Titel: Zwitserland
auteur: Marianna Dudek; Marek Pernal; Adriana Czupryn; Ulrich Schwendimann; Malgorzata Omilanowska
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 9
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 13-01-2016
NUR: Reisgidsen Europa
Gewicht: 553 gr
ISBN/ISBN13: 9789000342396
Intern nummer: 30534823

Extra informatie

Capitool reisgidsen Capitool Zwitserland

Recensie

Capitool Zwitserland: de ideale reisgids voor jouw reis naar Zwitserland!

 • Een luxe reisgids boordevol informatie
 • Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van hoge kwaliteit
 • Bestand tegen intensief gebruik voor, tijdens én na je reis
 • Met de mooiste illustraties en foto's
 • Een gids om te bewaren als een prachtige herinnering

Van de met sneeuw bepakte Alpen en het groenere Juragebergte tot het dichter bevolkte Mittellandplateau daartussen, geeft Zwitserland een schat aan indrukken. Het kent geen kust, maar het glinsterende water van de grote, schone meren maakt dat ruimschoots goed. Pittoreske bergdorpen en sfeervolle middeleeuwse steden worden afgewisseld door de grote steden Bern, Zürich, Lausanne, Luzern en Basel. In Zwitserland komt de natuur-, cultuur- en sportliefhebber zeker aan zijn trekken.

Alles in één reisgids

Met de reisgids Capitool Zwitserland ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, mooie plattegronden en de meest handige tips. De reisgids is opgedeeld in de acht verschillende streken die Zwitserland rijk is. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven, inclusief foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de kosmopolitische stad Genève met de enorme en prachtige Cathédrale St-Pierre, het middeleeuwse slot Château de Chillon met rijke kamers, het Zwitsers Nationaal Park waarin verschillende dieren en zeldzame planten te vinden zijn, én het Kunsthaus in Zürich. De reisgids beschikt tevens over een handige lijst van restaurants en cafés, accommodaties, sport en buitenactiviteiten en sparesorts. Daarnaast geeft Capitool Zwitserland in alle tijden praktische informatie over jouw reis. Of dat nu gaat over reizen met kinderen, rijden in het drukke verkeer, internet, het vinden van geldautomaten of het openbaar vervoer: met het uitgebreide en handige overzicht achter in het boek, zal je overal beslagen ten ijs komen.

Genoeg te ontdekken

De reisgids laat jou alles weten over de echte do's en don'ts van jouw verblijfplaats. Omdat er zoveel te ontdekken is, zijn er verschillende kaarten te vinden per gebied met de leukste bezienswaardigheden. Op die manier zie je altijd wel een paar bezienswaardigheden. Benieuwd naar welke gebieden er allemaal zijn? In Capitool Zwitserland zijn de volgende streken te vinden:

 • Bern
 • Mittelland, Berner Oberland en Wallis
 • Genève
 • West-Zwitserland
 • Noord-Zwitserland
 • Zürich
 • Oost-Zwitserland en Graubünden
 • Midden-Zwitserland en Ticino

Met 320 pagina's aan tekst, kaarten, foto's en illustraties is de reisgids Capitool Zwitserland een compleet handboek aan onmisbare informatie. Zo kun jij op de beste manier de reis van jouw dromen maken. Capitool laat je de wereld zien!

Andere titels die wellicht interessant zijn:

 • Capitool Oostenrijk

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen