Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Rome

Rome - Jeffrey Kennedy; Reid Bramblett - ISBN: 9789000309740
Prijs: € 11,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (30-04-2012)
Genre: Reisgidsen Europa
Boekenliefde.nl:
Rome op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De Eeuwige Stad
Het levendige, moderne Rome is tegelijkertijd één groot 3000 jaar oud museum. In iedere wijk stuit je op eeuwenoude monumenten, kunstschatten en tijdloze architectuur in kerken, musea en beschermde ruïnes. In de kleinste staat ter wereld, het Vaticaan, vind je het grootste museum ter wereld, de grootste kerk en het verbazendste kunstwerk dat ooit is gemaakt, Michelangelo's plafond in de Sixtijnse kapel. Ook spectaculair is het Pantheon, het enige licht valt binnen door een enorme oculus.

Rome Compact
De reisgids leidt je direct naar de beste attracties die deze levendige stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de Romeinse oudheden, de mooiste pleinen of de lekkerste gerechten, deze reisgids is de perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in acht wijken en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Rome een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor activiteiten voor kinderen en bezigheden voor een regendag.

Details

Titel: Rome
auteur: Jeffrey Kennedy; Reid Bramblett
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 14
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 30-04-2012
NUR: Reisgidsen Europa
Gewicht: 277 gr
ISBN/ISBN13: 9789000309740
Intern nummer: 21281893

Extra informatie

Capitool Compact Rome + uitneembare kaart

Recensie

De Eeuwige Stad Het levendige, moderne Rome is tegelijkertijd één groot 3000 jaar oud museum. In iedere wijk stuit je op eeuwenoude monumenten, kunstschatten en tijdloze architectuur in kerken, musea en beschermde ruïnes. In de kleinste staat ter wereld, het Vaticaan, vind je het grootste museum ter wereld, de grootste kerk en het verbazendste kunstwerk dat ooit is gemaakt, Michelangelo's plafond in de Sixtijnse kapel. Ook spectaculair is het Pantheon, het enige licht valt binnen door een enorme oculus. Rome Compact De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze levendige stad in Italië te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de Romeinse oudheden, de mooiste pleinen of de lekkerste gerechten, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in acht wijken en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Rome een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor bijvoorbeeld activiteiten voor kinderen en bezigheden voor een regendag.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.