Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Milaan Lombardije

Milaan Lombardije - Bettina Durr - ISBN: 9789000308590
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (11-01-2013)
Genre: Reisgidsen Europa
Boekenliefde.nl:
Milaan Lombardije op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De reisgids begint met een lijst van belangrijkste highlights, waarna in een aantal thema's zoals bezienswaardigheden, feesten en evenementen, musea, winkelen, uitgaan en uitstapjes, de stad, het land of de streek verder ontdekt kan worden. Een gids in een eigentijdse en aantrekkelijke lay-out met prachtige foto's, de bekende Marco Polo Insider Tips, maar ook thema's als Trends (Wat is nieuw op het gebied van muziek, kunst en architectuur), 24 uur actie (Een dag vol actie en belevenissen) en Low Budget (Bijzondere tips voor weinig geld door de hele gids). Bevat kleurenfoto's, stadsplattegronden, taalwijzer en register

Details

Titel: Milaan Lombardije
auteur: Bettina Durr
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 11-01-2013
NUR: Reisgidsen Europa
Afmetingen: 191 x 107 x 14
Gewicht: 253 gr
ISBN/ISBN13: 9789000308590
Intern nummer: 23034797

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 03-04-2013   geschreven door  Patrick Vandendaele
We kunnen niet voldoende nadruk leggen op de handigheid en de helderheid van deze gidsen. Weer een aanvulling van deze bijzonder leuke reeks van gidsen voor de toerist die op zoek is naar het betere bezoekwaardige wanneer ze bepaalde gebieden of steden bezoeken. Wij hadden het genoegen om twee exemplaren te kunnen beschouwen, en deze even in het licht van eigen bezoeken te plaatsen. Wel, zowel de gids gewijd aan de regio van Milaan en Lombardije, dan wel die die gewijd is aan Noord-Italië in de reeks van Marco-Polo-gidsen zijn pareltjes, want ze brengen in een zeer compacte en overzichtelijke wijze al wat je eigenlijk in essentie zou moeten kunnen zien bij een kort verblijf als citytrip. Geen extravangante zaken, maar dat is wellicht niet het eerste dat je gaat opzoek bij een eerste bezoek aan deze steden. Het is daarom ook van groot belang dat je ook gidsen in handen krijgt die je de basis en het meest belangrijke weet in kaart te brengen, letterlijk en figuurlijk. Het zijn instrumenten, meer dan leesboekjes, die goed in de hand liggen en die je werkelijk zal gebruiken bij je uitstapjes. Overzichtelijk, gemakkelijk consulteerbaar en vrij compleet in alles wat je wil vinden in deze steden, of het nu gaat om cultuur, geschiedenis, gastronomie, mode, .... zeg het zelf maar. Compact en compleet, mooi geïllustreerd en efficiënt. Kan het beter?

Extra informatie

Marco Polo Milaan en Lombardije

Recensie

Milaan heeft absoluut klasse: de stad bezit een van de beste operahuizen ter wereld, unieke musea, enkele straten met de grootste dichtheid aan mode- en designerwinkels van het land.

Marco Polo is al 20 jaar de meest actuele, betrouwbare en compacte reisgids. De gids biedt verrassende Marco Polo Insider Tips, thema's als eten & Drinken, Shoppen, Relaxen en Low Budget, de laatste trends en meer. Alle bezienswaardigheden vind je terug op de handige uitneembare kaart.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.