Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Dordogne, Bordeaux en de Zuidwestkust

Dordogne, Bordeaux en de Zuidwestkust - Wilfried Lecarpentier; Renée Grimaud; Pierre Chavot; Suzanne Boireau-Tartarat - ISBN: 9789000341641
Prijs: € 28,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (19-01-2016)
Genre: Reisgidsen Europa
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Mozaïek van landstreken


In de Dordogne liggen enkele van de beroemdste wijngaarden van Frankrijk, vermengd met grootse en romaanse kerken, chateaus en majestueuze abdijen. Bordeaux is beroemd om zijn wijnen, die van de stad het middelpunt hebben gemaakt van de Franse wijnhandel. De zandstranden van Aquitaine trekken ieder jaar vele bezoekers. Een mooie bestemming voor bergwandelaars zijn de Pyreneeën in het zuiden met hun prachtige vergezichten.De Capitool Reisgids Dordogne, Bordeaux en de zuidwestkust


In de reisgids Dordogne is deze regio opgedeeld in zes gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement en winkels en markten. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Details

Titel: Dordogne, Bordeaux en de Zuidwestkust
auteur: Wilfried Lecarpentier; Renée Grimaud; Pierre Chavot; Suzanne Boireau-Tartarat
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 7
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 19-01-2016
NUR: Reisgidsen Europa
Gewicht: 544 gr
ISBN/ISBN13: 9789000341641
Intern nummer: 30534789

Extra informatie

Capitool reisgidsen Capitool Dordogne en omstreken

Recensie

Capitool Dordogne, Bordeaux en de zuidwestkust: de ideale reisgids voor jouw reis naar Dordogne en omstreken!

 • Een luxe reisgids boordevol informatie
 • Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van hoge kwaliteit
 • Bestand tegen intensief gebruik voor, tijdens én na je reis
 • Met de mooiste illustraties en foto's
 • Een gids om te bewaren als een prachtige herinnering

In Dordogne liggen enkele van de beroemdste wijngaarden van Frankrijk, vermengd met grootse en romaanse kerken, chateaus en majestueuze abdijen. Bordeaux is beroemd om zijn wijnen, die van de stad het middelpunt hebben gemaakt van de Franse wijnhandel. De zandstranden van Aquitaine trekken ieder jaar vele bezoekers. Een mooie bestemming voor bergwandelaars zijn de Pyreneeën in het zuiden met hun prachtige vergezichten.

Alles in één reisgids

Met de reisgids Capitool Dordogne, Bordeaux en de zuidwestkust ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, mooie plattegronden en de meest handige tips. De reisgids is opgedeeld in de zes verschillende streken die Dordogne, Bordeaux en de zuidwestkust rijk zijn. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven, inclusief foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Grand Theâtre - het neoclassicistische theater - van de stad Bordeaux, de Saint-André met prachtig beeldhouwwerk, het Kasteel Castelnaud met adembenemend uitzicht over Beynac en de oude historische binnenstad Sarlat met een markt vol met streekproducten. De reisgids beschikt tevens over een handige lijst van restaurants, accommodaties, winkels en markten, amusement en buitenactiviteiten. Daarnaast geeft Capitool Dordogne, Bordeaux en de zuidwestkust in alle tijden praktische informatie over jouw reis. Of dat nu gaat over reizen met kinderen, rijden in het drukke verkeer, internet, het vinden van geldautomaten of het openbaar vervoer: met het uitgebreide en handige overzicht achter in het boek, zal je overal beslagen ten ijs komen.

Genoeg te ontdekken

De reisgids laat jou alles weten over de echte do's en don'ts van jouw verblijfplaats. Omdat er zoveel te ontdekken is, zijn er verschillende kaarten te vinden per gebied met de leukste bezienswaardigheden. Op die manier zie je altijd wel een paar bezienswaardigheden. Benieuwd naar welke gebieden er allemaal zijn? In Capitool Dordogne, Bordeaux en de zuidwestkust zijn de volgende streken te vinden:

 • Gironde
 • Périgord en Quercy
 • Lot-et-Garonne
 • Landes
 • Pays Basque
 • Béarn

Met 320 pagina's aan tekst, kaarten, foto's en illustraties is de reisgids Capitool Dordogne, Bordeaux en de zuidwestkust een compleet handboek aan onmisbare informatie. Zo kun jij op de beste manier de reis van jouw dromen maken. Capitool laat je de wereld zien!

Andere titels die wellicht interessant zijn:

 • Capitool Bretagne
 • Capitool Frankrijk
 • Capitool Parijs
 • Capitool Provence

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen