Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Andalusië

Andalusië - Geert Renting - ISBN: 9789018035990
Prijs: € 10,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (24-03-2015)
Genre: Reisgidsen Europa
Boekenliefde.nl:
Andalusië op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dé compacte reisgids Andalusië. Met handige uitneembare kaart
Met de ANWB Extra reisgids Andalusië hebt u een handzame reisgezel. " Deze Zuid-Europese streek, zo dicht bij Afrika, is doortrokken van culturen van buiten het Iberische schiereiland " In deze reisgids Andalusië staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Andalusië.

Details

Titel: Andalusië
auteur: Geert Renting
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 128
Uitgever: ANWB Media
Publicatiedatum: 24-03-2015
NUR: Reisgidsen Europa
Afmetingen: 190 x 105 x 11
Gewicht: 211 gr
ISBN/ISBN13: 9789018035990
Intern nummer: 22581375

Extra informatie

ANWB Extra Andalusië

Recensie

ANWB Extra reisgids Andalusië - Spanje
Ontdek Andalusië met de compacte reisgids ANWB Extra Andalusië! Vergaap je aan burchten en paleizen, een van 's werelds mooiste moskeeën, een landschap doordrenkt van historie, gezellige steden en een keuken om van te smullen. De ANWB Extra reisgids Andalusië biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen en hotels ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Bezoek het Moorse paleis Real Alcázar in Sevilla (vaak meer gewaardeerd dan het bekendere Alhambra in Granada!), proef sherry in een van de bodega's van Jerez, of wandel door de diepe kloof die Ronda in tweeën verdeeld: de Tajo.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.
ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 5 miljoen gidsen verkocht over 108 titels, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.