Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Algarve

Algarve - Tosca Weijers; Christopher Catling - ISBN: 9789021557991
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (23-09-2014)
Genre: Reisgidsen Europa
Boekenliefde.nl:
Algarve op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wat & Hoe Select Algarve is de ideale reisgids voor een korte vakantie. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar de Algarve.

Dankzij zijn landschap en klimaat is de Algarve het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming. In de winter schijnt de zon vaak, terwijl de Algarve in de zomer groen en aantrekkelijk blijft.

Geniet van de zuidkust van Portugal, met haar adembenemende uitzichten, opzienbarende rotsformaties en krachtige Atlantische golven. Landinwaarts ontdek je prachtige valleien met sinaasappel- en olijfbomen, en kun je wandelingen maken langs schilderachtige bergpaden en landelijke dorpjes, bekroond met Moorse kastelen.

Details

Titel: Algarve
auteur: Tosca Weijers; Christopher Catling
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 4
Aantal pagina's: 192
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 23-09-2014
NUR: Reisgidsen Europa
Afmetingen: 165 x 115 x 14
Gewicht: 236 gr
ISBN/ISBN13: 9789021557991
Intern nummer: 27233663

Extra informatie

Wat & Hoe Select Algarve

Recensie

Wat & Hoe Select Algarve is de ideale reisgids voor een korte vakantie. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar de Algarve. Dankzij zijn landschap en klimaat is de Algarve het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming. In de winter schijnt de zon vaak, terwijl de Algarve in de zomer groen en aantrekkelijk blijft. Geniet van de zuidkust van Portugal, met haar adembenemende uitzichten, opzienbarende rotsformaties en krachtige Atlantische golven. Landinwaarts ontdek je prachtige valleien met sinaasappel- en olijfbomen, en kun je wandelingen maken langs schilderachtige bergpaden en landelijke dorpjes, bekroond met Moorse kastelen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.