Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Wat & Hoe Onderweg Thailand

de reisgids voor een actieve & culturele vakantie

Wat & Hoe Onderweg Thailand - Rainier Eisenschmid; Sean Sheehan; Andrew Forbes; David Henley; Jane Egginton - ISBN: 9789021558462
Prijs: € 16,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (09-04-2016)
Genre: Reisgidsen Azië
Boekenliefde.nl:
Wat & Hoe Onderweg Thailand op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wat & Hoe Onderweg Thailand is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Thailand heeft voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of ontspanning. Een trektocht maken door Noord-Thailand, fietsen door Sukhothai, een rit door de jungle op een olifant of een duik maken tussen het koraal. Bezoek de prachtige tempels, het bruisende Bangkok en rust uit op een van de mooie stranden in Zuid-Thailand.

Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.

Details

Titel: Wat & Hoe Onderweg Thailand
auteur: Rainier Eisenschmid; Sean Sheehan; Andrew Forbes; David Henley; Jane Egginton
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 9
Aantal pagina's: 208
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 09-04-2016
NUR: Reisgidsen Azië
Afmetingen: 205 x 114 x 14
Gewicht: 303 gr
ISBN/ISBN13: 9789021558462
Intern nummer: 28045477

Extra informatie

Thailand

Recensie

Wat & Hoe Onderweg Thailand is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur. Thailand heeft voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of ontspanning. Een trektocht maken door Noord-Thailand, fietsen door Sukhothai, een rit door de jungle op een olifant of een duik maken tussen het koraal. Bezoek de prachtige tempels, het bruisende Bangkok en rust uit op een van de mooie stranden in Zuid-Thailand. Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.