Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Thailand

Thailand - ISBN: 9789047518549
Prijs: € 29,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (21-01-2014)
Genre: Reisgidsen Azië
Boekenliefde.nl:
Thailand op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Land van de moesson
Thailand heeft, van de zonnige stranden in het zuiden tot de bergvolkdorpjes in de noordelijke bergen, veel mooie plaatsen en beschermde nationale monumenten. De belangrijkste bestemmingen, zoals Bangkok, Chiang Mai en Phuket, bieden een aantrekkelijke mengeling van tempels, markten, winkels en restaurants. Sportieve bezoekers kunnen ondermeer duiken, kajakken, rotsklimmen, olifanten berijden en wandelen.

De Capitool Reisgids Thailand
In de reisgids Thailand is het land opgedeeld in elf gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Inclusief geschiedenis, landschap, Boeddhisme, wats-complexen, restaurants, amusement, bijzondere vakanties, buitenactiviteiten en winkels.

Details

Titel: Thailand
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 18
Aantal pagina's: 528
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 21-01-2014
NUR: Reisgidsen Azië
Gewicht: 760 gr
ISBN/ISBN13: 9789047518549
Intern nummer: 23412755

Extra informatie

Capitool Thailand

Recensie

Land van de moesson Thailand heeft, van de zonnige stranden in het zuiden tot de bergvolkdorpjes in de noordelijke bergen, veel mooie plaatsen en beschermde nationale monumenten. De belangrijkste bestemmingen, zoals Bangkok, Chiang Mai en Phuket, bieden een aantrekkelijke mengeling van tempels, markten, winkels en restaurants. Sportieve bezoekers kunnen ondermeer duiken, kajakken, rotsklimmen, olifanten berijden en wandelen. De Capitool Reisgids Thailand In de reisgids Thailand is het land opgedeeld in elf gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Inclusief geschiedenis, landschap, Boeddhisme, wats-complexen, restaurants, amusement, bijzondere vakanties, buitenactiviteiten en winkels.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.