Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Israël

Palestijnse gebieden ; Sinaï

Israël - Michel Rauch - ISBN: 9789018038359
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (27-01-2015)
Genre: Reisgidsen Azië
Boekenliefde.nl:
Israël op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

ANWB Wereldreisgids Israël en de Palestijnse gebieden is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden van Israël en de Palestijnse gebieden, maar ook in de (complexe) achtergronden van het land en de volken.

In deze uitgebreide reisgids vindt naast de uitgebreide informatie over bezienswaardigheden, tal van hoogtepunten, originele tips en aanbevolen routes, reisplanning en beste reisperiode.

De overzichtskaarten, stadsplattegronden en beknopte atlas achterin de gids zorgen voor een goede oriëntatie vooraf maar zeker ook tijdens de reis.

USP's
* Uitgebreide uitleg en inkijk over kunst, cultuur, natuur en landschap
* Aanbevelingen voor een geslaagde vakantie
* Sfeervolle foto's geven een duidelijk beeld van de bestemming
* Inclusief beknopte atlas achterin met duidelijk overzicht

Beschreven thema's
De jordaan, De kruistochten vanuit moslimperspectief, Fatah en Hamas, Sabbat- de rust op de zevende dag, Joodse kledinggewoonten, Aviv Geffen - popster en visionair, Joodse humor - lachen ten koste van jezelf, Koosjere keuken, De kwestie-Jeruzalem - de sleutel tot vrede, Joodse begrafenisrituelen - geen bloemen, maar stenen, Op bezoek in Mea Shearim, Theordor Herzl en de zionistencongres in Basel, Bauhaus in Tel Aviv, Israëls diamantindustrie, Autonome republiek Akhzivland, Degania en de kibboetsbeweging, De Nabateeën, Een raadsel: Wie was Mozes?, De palestijnse universiteit Bir Zeit, Machsom Watch - vrouwen van het checkpoint

Details

Titel: Israël
auteur: Michel Rauch
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 440
Uitgever: ANWB Media
Publicatiedatum: 27-01-2015
NUR: Reisgidsen Azië
Afmetingen: 193 x 126 x 28
Gewicht: 648 gr
ISBN/ISBN13: 9789018038359
Intern nummer: 27204397

Extra informatie

ANWB Wereldreisgids Israël en de Palesteinse gebieden

Recensie

ANWB Wereld Reisgids Israël en de Palestijnse gebieden
De ANWB Wereldreisgids Israël en de Palestijnse gebieden is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Israël en de Palestijnse gebieden. Bekend van heiligdommen van drie wereldreligies en de woestijnlandschappen van de Negev en Sinaï. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de oude haven van Jaffa in Tel Aviv en de geboortekerk in Bethlehem.

De uitgebreide Israël en de Palestijnse gebieden reisgids telt meer dan 400 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Israël en de Palestijnse gebieden.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.