Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Onderwerpen

Boek

Droomeiland

reisgids voor eilandzoekers

Droomeiland - Alivier le Carrer; Olivier Le Carrer - ISBN: 9789059610972
Prijs: € 20,99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (10-01-2018)
Genre: Reisgidsen
Boekenliefde.nl:
Droomeiland op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Wie heeft er nooit van gedroomd alles achter zich te laten om te gaan uitproberen hoe leuk een eilandleven is? Om het kielzog te volgen van schrijvers en artiesten die verliefd werden op zulke verre of nabije maar immer exotsche kusten? Het gedroomde eiland, gekoesterd door Moitessier, Stevenson of Jacques Brel, is een van de meest gedeelde fantasieën van zowel zeelieden als landbewoners, allemaal gefascineerd door deze ruimtes waar alles net even anders gaat.

Dit boek is een soort handleiding op basis van het ideale eiland en de manieren om daar te komen. Het is geschreven door een zeevaarder die archipels goed kent en richt zich tot ieder die in een uithoek van zijn gedachten het idee heeft, dat het paradijs wellicht op aarde ligt, ergens in zee. Half serieus, half poëtisch, tussen naslagwerk en inwijdingsverhaal, zwerft het tussen twee kanten van droom en verwerkelijking en biedt zowel grappige als nuttige gedachten over wat ons aanzet tot vertrek....en ons wacht op het eiland van verlangen.


Journalist en zeevaarder Olivier Le Carrer bezeilt al dertig jaar de meeste wereldzeeën. Als hoofdredacteur van het magazine Bateau, onder (Franse) zeilers een begrip, heeft hij meerdere technische en geschiedkundige werken over navigatie op zijn naam staan. Hij heeft in Bretagne de eerste uitsluitend aan zeeavonturen gewijde bibliotheek opgezet.

Details

Titel: Droomeiland
auteur: Alivier le Carrer; Olivier Le Carrer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 208
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum: 10-01-2018
NUR: Reisgidsen
Afmetingen: 227 x 152 x 12
Gewicht: 405 gr
ISBN/ISBN13: 9789059610972
Intern nummer: 23578849

Extra informatie

Droomeiland

Recensie

Wie heeft er nooit van gedroomd alles achter zich te laten om te gaan uitproberen hoe leuk een eilandleven is? Om het kielzog te volgen van schrijvers en artiesten die verliefd werden op zulke verre of nabije maar immer exotsche kusten? Het gedroomde eiland, gekoesterd door Moitessier, Stevenson of Jacques Brel, is een van de meest gedeelde fantasieën van zowel zeelieden als landbewoners, allemaal gefascineerd door deze ruimtes waar alles net even anders gaat. Dit boek is een soort handleiding op basis van het ideale eiland en de manieren om daar te komen. Het is geschreven door een zeevaarder die archipels goed kent en richt zich tot ieder die in een uithoek van zijn gedachten het idee heeft, dat het paradijs wellicht op aarde ligt, ergens in zee. Half serieus, half poëtisch, tussen naslagwerk en inwijdingsverhaal, zwerft het tussen twee kanten van droom en verwerkelijking en biedt zowel grappige als nuttige gedachten over wat ons aanzet tot vertrek....en ons wacht op het eiland van verlangen. Journalist en zeevaarder Olivier Le Carrer bezeilt al dertig jaar de meeste wereldzeeën. Als hoofdredacteur van het magazine Bateau, onder (Franse) zeilers een begrip, heeft hij meerdere technische en geschiedkundige werken over navigatie op zijn naam staan. Hij heeft in Bretagne de eerste uitsluitend aan zeeavonturen gewijde bibliotheek opgezet.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen