Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Onderwerpen

Boek

Bilbao

100% good time!

Bilbao - Jildou van der Kaaij - ISBN: 9789057678073
Prijs: € 14,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (17-05-2017)
Genre: Reisgidsen
Boekenliefde.nl:
Bilbao op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Bilbao in het Baskisch, el Botxo liefkozend door z’n inwoners genoemd. Ontdek deze creatieve, stoere stad met prijzen voor innovatie en stedelijke renovatie.

Bilbao is met de komst van het Guggenheim onder de postindustriële rookpluim vandaan gekomen. Dit zonder de diepgewortelde liefde voor de Baskische cultuur en traditie te verliezen. Slenter door de wirwar van smalle voetgangersstraatjes in het Casco Viejo en laat je meevoeren door de levendigheid van Europa’s grootste overdekte versmarkt.

Vind een mooie creatie van lokaal design en proef sterwaardige lokale lekkernijen; pintxo pote (hapje, drankje) is er op ieder uur van de dag. Bewonder de kunst en architectuur en beleef de creatieve broeierigheid in de multiculturele wijken van oud Bilbao, nippend aan een vermut. Bilbao bruist; wij laten je zien waar.

Met de time to momo reisgids Bilbao op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen en op je eigen tempo de stad ontdekken aan de hand van tips van locals. We leiden je met onze routes langs de échte highlights van Bilbao en onze favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden: langs de plekken in onze stad waar we zelf graag komen en een leuke tijd hebben. Dus misschien kom je ons wel tegen! Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn restaurant naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je stedentrip Bilbao geniet!

Details

Titel: Bilbao
auteur: Jildou van der Kaaij
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Mo'Media
Publicatiedatum: 17-05-2017
NUR: Reisgidsen
Gewicht: 186 gr
ISBN/ISBN13: 9789057678073
Intern nummer: 37737825

Recensie

Met time to momo Bilbao op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig in stappen, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet!

Jij gaat Bilbao ontdekken! Bilbo in het Baskisch, el Botxo liefkozend door z'n inwoners genoemd. Ontdek deze creatieve, stoere stad met prijzen voor innovatieve en stedelijke renovatie. Slenter door de wirwar van smalle voetgangersstraatjes in het Casco Viejo en laat je meevoeren door de levendigheid van Europa's grootste overdekte versmarkt. Vind een mooie creatie van Baskisch design en proef sterwaardige lokale lekkernijen; pintxo pote ('hapje en drankje') is er op ieder uur van de dag. Bewonder de kunst en architectuur en beleef de creatieve broeierigheid in de multiculturele wijken van oud Bilbao, nippend aan een vermut. Bilbao bruist; wij laten je zien waar.

Winkelvoorraad