Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Scandinavie

Scandinavie - Ger Meesters - ISBN: 9789082013030
Prijs: € 13,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (03-04-2014)
Genre: Campinggidsen
Boekenliefde.nl:
Scandinavie op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De serie kampeergidsen Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen tien jaar een cultstatus verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur.

Met deze splinternieuwe en geheel herziene gids heeft u de beste selectie van rustieke campings in Scandinavië bij de hand. In alle rust zwerven langs de Noorse fjorden, trekken door de Zweedse bossen en zwemmen in de Finse meren, de ongerepte natuur en lange zomeravonden maken van de Scandinavische landen een zeer aantrekkelijke kampeerbestemming. Van de Noordkaap tot Zuid-Denemarken en van de imposante Noorse Fjorden tot de oevers van de Finse meren, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hierbij is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op: rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. U zult piepkleine basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen.
Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.

Details

Titel: Scandinavie
auteur: Ger Meesters
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 5
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 03-04-2014
NUR: Campinggidsen
Afmetingen: 190 x 140 x 14
Gewicht: 197 gr
ISBN/ISBN13: 9789082013030
Intern nummer: 25848041

Extra informatie

Rustiek Kamperen Scandinavie

Recensie

De serie kampeergidsen Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen tien jaar een cultstatus verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur. Met deze splinternieuwe en geheel herziene gids heeft u de beste selectie van rustieke campings in Scandinavië bij de hand. In alle rust zwerven langs de Noorse fjorden, trekken door de Zweedse bossen en zwemmen in de Finse meren, de ongerepte natuur en lange zomeravonden maken van de Scandinavische landen een zeer aantrekkelijke kampeerbestemming. Van de Noordkaap tot Zuid-Denemarken en van de imposante Noorse Fjorden tot de oevers van de Finse meren, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hierbij is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op: rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. U zult piepkleine basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen. Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.