Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kookboek van Den Haag

Kookboek van Den Haag - Zwaan de Nelly - ISBN: 9789492821058
Prijs: € 12,50
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (11-03-2019)
Genre: Regionalia
Boekenliefde.nl:
Kookboek van Den Haag op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Onze boekverkoper over het boek: "Lekkâh eite achtûh de dùine – Ut kookboek van De Haag van Nelly de Zwaan. Mis ‘m nie!"

Het Kookboek van Den Haag is een boek voor Hagenaars en Hagenezen. Liefhebbers van ‘ein braudje è met ùi op ut Rèswèkseplèn’. Of van het typische Haagse bluf , dat inderdaad niet veel meer is dan 'gebakken lucht'. En denk aan een beschùitstùitâh met zalluf of de bekende Haagsche kakker. Den Haag is echter ook tempo doeloe, vandaar frikadel panggang en andere Indische gerechten. De Scheveningse inbreng is natuurlijk vis en vanwege de aanwezigheid van het hof ontbreekt Paleisbanket niet, net als de befaamde Haagse Hopjes.

Het Kookboek van Den Haag is een nostalgisch boek voor Hagenaars en Hagenezen, die twee inwonersgroepen die beide zo verknocht zijn aan de residentie. De recepten gaan vergezeld van verhalen en anekdotes áchter het gerecht, en daarmee is dit niet alleen een kookboek maar ook een lekker leesboek. En ook voor toeristen die een origineel souvenir zoeken.

Details

Titel: Kookboek van Den Haag
auteur: Zwaan de Nelly
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: NBC - Het Zwarte Schaap
Publicatiedatum: 11-03-2019
NUR: Regionalia
Gewicht: 206 gr
ISBN/ISBN13: 9789492821058
Intern nummer: 43501646

Recensie

Het Kookboek van Den Haag is een boek voor Hagenaars en Hagenezen. Liefhebbers van ‘ein braudje è met ùi op ut Rèswèkseplèn’. Of van het typische Haagse bluf , dat inderdaad niet veel meer is dan 'gebakken lucht'. En denk aan een beschùitstùitâh met zalluf of de bekende Haagsche kakker. Den Haag is echter ook tempo doeloe, vandaar frikadel panggang en andere Indische gerechten. De Scheveningse inbreng is natuurlijk vis en vanwege de aanwezigheid van het hof ontbreekt Paleisbanket niet, net als de befaamde Haagse Hopjes. Het Kookboek van Den Haag is een nostalgisch boek voor Hagenaars en Hagenezen, die twee inwonersgroepen die beide zo verknocht zijn aan de residentie. De recepten gaan vergezeld van verhalen en anekdotes áchter het gerecht, en daarmee is dit niet alleen een kookboek maar ook een lekker leesboek. En ook voor toeristen die een origineel souvenir zoeken.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen