Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Haarlem ongelogen

Haarlem ongelogen - Fjodor Buis, Michiel van Reenen, Bies van Ede - ISBN: 9789999957595
Prijs: € 19,95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek (30-06-2017)
Genre: Haarlem / Diversen
Boekenliefde.nl:
Haarlem ongelogen op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Bekende Haarlemmers zijn geportretteerd door Fjodor Buis en geïnterviewd over hun stad. Verder staan in het boek 10 mythische verhalen over Haarlem, die verluchtigd zijn door verschillende Haarlemse illustratoren.

Ooit - 22 jaar geleden - was er een boekje met bekende en markante Haarlemmers, met een bijbehorende expositie in Teylers Museum. Nu is er deze zomer in 37PK een nieuwe verzameling portretten van Haarlemmers die tegenwoordig de stad kleuren door hun aanwezigheid en verrichtingen. Bij de opening van de tentoonstelling zal het eerste exemplaar van het boek ‘Haarlem Ongelogen’ (Uitgeverij CYBU) het licht zien.

Vergeleken met 20 jaar geleden is de markante Haarlemmer, bekend van de straat, een beetje uitgestorven. Goed opgesloten, uit het zicht van iedereen, dat lijkt het grote verschil. Geen mensen meer met papegaaien op hun schouder of in witte lederen broek die willekeurige passanten uitschelden, jammer eigenlijk… Maar gelukkig herbergt Haarlem een keur aan mannen en vrouwen die de stad op een andere manier een gezicht geven. Fotograaf Fjodor C. Buis en schrijver Michiel van Reenen portretteerden en interviewden deze Haarlemmers één op één in Fotostudio Burgwal.

Details

Titel: Haarlem ongelogen
auteur: Fjodor Buis, Michiel van Reenen, Bies van Ede
Mediatype: Boek
Taal: Nederlands
Uitgever: CYBU
Publicatiedatum: 2017-06-30
NUR: Haarlem / Diversen
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 550 gr
ISBN/ISBN13: 9789999957595
Intern nummer: 39546855

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen