Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De Haagse plekken

de 100 plaatsen waar iedere Hagenaar geweest moet zijn

De Haagse plekken - Ineke Mahieu; Ad van Gaalen - ISBN: 9789073930360
Prijs: € 9,90
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (27-09-2013)
Genre: Den Haag & Leiden: Diversen
Boekenliefde.nl:
De Haagse plekken op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Waar staat het smalste huisje van Den Haag? Liep er een stoomtram achter de huizen van de Laan van Meerdervoort? Staat het eindstation van die lijn er nog? Vanaf welke plek kan je heel de kustlijn van Den Haag zien, zonder dat je met de boot hoeft?

Op deze en vele andere vragen geven Ineke Mahieu en Ad van Gaalen antwoordt in dit boekje. Ze kozen de 100 mooiste en interessantste Haagse plekje en schetsen voor u de geschiedenissen die schuilgaan achter de plaatsen. 100 boeiende verhalen, 100 plaatsen die u gezien moet hebben.

Deze opvolger van de inmiddels befaamde Haagse Canon is geen stadsgids, al staat het iedereen vrij om aan de hand van dit boekje een stadswandeling uit te stippelen. Wandelen door de stad kan nu ook thuis, met dit fraaie overzicht.

Iedere Hagenaar zal veel bekends tegenkomen, maar ongetwijfeld ook de nodige verrassingen.

Details

Titel: De Haagse plekken
auteur: Ineke Mahieu; Ad van Gaalen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 114
Uitgever: van Gaalen producties
Publicatiedatum: 27-09-2013
NUR: Den Haag & Leiden: Diversen
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 165 gr
ISBN/ISBN13: 9789073930360
Intern nummer: 24840259

Extra informatie

De Haagse plekken

Recensie

Waar staat het smalste huisje van Den Haag? Liep er een stoomtram achter de huizen van de Laan van Meerdervoort? Staat het eindstation van die lijn er nog? Vanaf welke plek kan je heel de kustlijn van Den Haag zien, zonder dat je met de boot hoeft? Op deze en vele andere vragen geven Ineke Mahieu en Ad van Gaalen antwoord in dit boekje. Ze kozen de 100 mooiste en interessantste Haagse plekjes en schetsen voor u de geschiedenissen die schuilgaan achter deze plaatsen. 100 boeiende verhalen. 100 plaatsen die u gezien moet hebben. Deze opvolger van de inmiddels befaamde Haagse Canon is geen stadsgids, al staat het idereen vrij om aan de hand van dit boekje een stadswandeling uit te stippelen. Wandelen door de stad kan nu ook thuis, met dit fraaie overzicht. Iedere Hagenaar zal veel bekends tegenkomen, maar ongetwijfeld óók de nodige verrassingen.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen