Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Tekst & Commentaar, Algemene Wet Bestuursrecht

Tekst & Commentaar, Algemene Wet Bestuursrecht - T.Borman,P.v.Buuren e.a. - ISBN: 9789013130034
Prijs: € 215,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (15-12-2015)
Genre: Staats- en bestuursrecht
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Heeft u regelmatig te maken met bestuursrechtelijke kwesties? Dan is gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van uw bronnen geen overbodige luxe. Tekst & Commentaar Algemene wet bestuursrecht is dan voor u de ideale informatiebron.

Deze 9e druk van Tekst & Commentaar Algemene wet bestuursrecht bevat naast de AWB commentaar op de relevante onderdelen van het Besluit proceskosten bestuursrecht en het Besluit elektronisch verkeer met de bestuursrechter. Verder is een aantal voor het bestuursprocesrecht relevante regelingen onbecommentarieerd opgenomen.

U vindt in deze nieuwe druk wederom veel nieuwe jurisprudentie waaronder diverse belangrijke uitspraken die door de vier hoogste bestuursrechters zijn gedaan met het oog op rechtseenheid. Ook wordt, waar mogelijk, vooruit gekeken naar toekomstig recht, zoals het bij de Eerste Kamer aanhangige wetsvoorstel vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (34059).

De kopij is afgesloten op 1 oktober 2015.

Tekst & Commentaar
Tekst & Commentaar is met zijn slimme formule al 25 jaar de toonaangevende serie op gebied van wetgeving. Topauteurs uit de markt weten ingewikkelde bepalingen via korte, bondige commentaren begrijpelijk te maken. De zorgvuldig geselecteerde rechtspraak geeft u bovendien stevige houvast ten aanzien van de interpretatie van de regelgeving.

Details

Titel: Tekst & Commentaar, Algemene Wet Bestuursrecht
auteur: T.Borman,P.v.Buuren e.a.
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 9
Uitgever: Wolters Kluwer
Publicatiedatum: 15-12-2015
NUR: Staats- en bestuursrecht
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 550 gr
ISBN/ISBN13: 9789013130034
Intern nummer: 29714845

Extra informatie

Tekst & Commentaar: Algemene Wet Bestuursrecht

Recensie

Heeft u regelmatig te maken met bestuursrechtelijke kwesties? Dan is gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van uw bronnen geen overbodige luxe. Tekst & Commentaar Algemene wet bestuursrecht is dan voor u de ideale informatiebron. Deze 9e druk van Tekst & Commentaar Algemene wet bestuursrecht bevat naast de AWB commentaar op de relevante onderdelen van het Besluit proceskosten bestuursrecht en het Besluit elektronisch verkeer met de bestuursrechter. Verder is een aantal voor het bestuursprocesrecht relevante regelingen onbecommentarieerd opgenomen. U vindt in deze nieuwe druk wederom veel nieuwe jurisprudentie waaronder diverse belangrijke uitspraken die door de vier hoogste bestuursrechters zijn gedaan met het oog op rechtseenheid. Ook wordt, waar mogelijk, vooruit gekeken naar toekomstig recht, zoals het bij de Eerste Kamer aanhangige wetsvoorstel vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (34059). De kopij is afgesloten op 1 oktober 2015. Tekst & Commentaar Tekst & Commentaar is met zijn slimme formule al 25 jaar de toonaangevende serie op gebied van wetgeving. Topauteurs uit de markt weten ingewikkelde bepalingen via korte, bondige commentaren begrijpelijk te maken. De zorgvuldig geselecteerde rechtspraak geeft u bovendien stevige houvast ten aanzien van de interpretatie van de regelgeving.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.