Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Milieurecht

Milieurecht - G.A. van der Veen; R. Uylenburg - ISBN: 9789013143980
Prijs: € 303,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (21-11-2017)
Genre: Staats- en bestuursrecht
Boekenliefde.nl:
Milieurecht op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Adviseert u of procedeert u op milieurechtgebied? De zeer actuele herziene druk van Tekst & Commentaar Milieurecht biedt u de belangrijkste wet- en regelgeving, voorzien van zo’n 1600 glasheldere en compacte commentaren. Inclusief commentaar op de Wet natuurbescherming. Een must-have voor u als milieurechtjurist!

In de 7e druk van Tekst & Commentaar Milieurecht vindt u de tekst van diverse weten en besluiten, voorzien van korte en heldere commentaren. Onder andere:

Wet milieubeheer
Besluit milieu-effectrapportage
Besluit externe veiligheid inrichtingen
Activiteitenbesluit milieubeheer
Wet bodembescherming
Wet natuurbescherming
Wet geluidhinder
Besluit geluidhinder

Tekst & Commentaar Milieurecht is volledig bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2017, waarbij de wetgeving zelfs van de situatie per 1 september 2017 uitgaat. De auteurs, specialisten op milieurechtgebied, schenken onder meer aandacht aan:
- de Wet Natuurbescherming die in werking is getreden, ter vervanging van de Natuurbeschermingswet 1998, de Boswet en de Flora- en faunawet.
- de Wet milieubeheer die door de Erfgoedwet is gewijzigd en waarin de implementatie van de Richtlijn 2014/52/EU tot herziening van de mer-richtlijn is verwerkt.

Op relevante onderdelen hebben de auteurs de relatie met de Omgevingswet gelegd.

Zeker nu de inwerkingtreding van de Omgevingswet langer op zich laat wachten is deze nieuwe druk zeer waardevol voor iedere jurist die zich met het milieurecht bezighoudt.

Details

Titel: Milieurecht
auteur: G.A. van der Veen; R. Uylenburg
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 21-11-2017
NUR: Staats- en bestuursrecht
Gewicht: 828 gr
ISBN/ISBN13: 9789013143980
Intern nummer: 40692735

Recensie

In de 7e druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Milieurecht vindt u de tekst van de Wet milieubeheer, het Besluit milieu-effectrapportage, het Besluit externe veiligheid inrichtingen, het Activiteitenbesluit milieubeheer, de Wet bodembescherming, de Wet natuurbescherming, de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder, voorzien van korte en heldere commentaren. Tekst <(>&<)> Commentaar Milieurecht is volledig bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2017, waarbij de wetgeving zelfs van de situatie per 1 september 2017 uitgaat. De auteurs, specialisten op milieurechtgebied, schenken onder meer aandacht aan: · de Wet Natuurbescherming die in werking is getreden, ter vervanging van de Natuurbeschermingswet 1998, de Boswet en de Flora- en faunawet. · de Wet milieubeheer die door de Erfgoedwet is gewijzigd en waarin de implementatie van de Richtlijn 2014/52/EU tot herziening van de mer- richtlijn is verwerkt. Op relevante onderdelen hebben de auteurs de relatie met de Omgevingswet gelegd. Zeker nu de inwerkingtreding van de Omgevingswet langer op zich laat wachten is deze nieuwe druk zeer waardevol voor iedere jurist die zich met het milieurecht bezighoudt.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.