Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Jurisprudentiewijzer Milieurecht 2017/2018

Jurisprudentiewijzer Milieurecht 2017/2018 - F.B. van der Maesen de Sombreff - ISBN: 9789013142266
Prijs: € 90,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (21-12-2017)
Genre: Staats- en bestuursrecht
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In deze uitgave is alle voor de praktijk relevante jurisprudentie (Wabo, Awb en Wet milieubeheer) samengevat. Dat geeft u direct inzicht in de laatste stand van zaken op elk deelgebied van het milieurecht. Dat gaat u veel tijd besparen.

In de Jurisprudentiewijzer Milieurecht 2017/2018 heeft de betekenis voor de dagelijkse praktijk centraal gestaan bij het selecteren van de uitspraken. Naast uitspraken over de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vindt u uitspraken over de Wet Milieubeheer en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) die van belang zijn voor het toepassen van de Wabo.

De kracht van deze uitgave zit in het feit dat de kern van deze uitspraken voor u is samengevat. Dat bespaart u leeswerk - en dus tijd. U heeft namelijk meteen inzicht in de hoofdlijnen van de jurisprudentie op een deelgebied van het milieurecht. Ook vindt u hierin snel wat u zoekt. De indeling is alfabetisch op deelgebied en daarbinnen op kernbegrippen. Dat ziet u aan de inhoudsopgave, maar u vindt uw weg ook via het trefwoordenregister met de uitspraken, deelgebieden en kernbegrippen.

Actualiteit jurisprudentie en gebruiksgemak
Het bestaansrecht van deze uitgave? Dat is zonder meer het dagelijks gebruiksgemak voor professionals (rechters, advocaten, andere rechtsbijstandverleners en bestuursorganen) en studenten en de actualiteit van de opgenomen jurisprudentie. Jurisprudentiesites of -zoekmachines genereren namelijk vaak alle of veel te veel uitspraken, waardoor het overzicht verloren gaat.

In deze veertiende editie van de Jurisprudentiewijzer Milieurecht is de jurisprudentie bijgewerkt en geactualiseerd tot en met september 2017.

Details

Titel: Jurisprudentiewijzer Milieurecht 2017/2018
auteur: F.B. van der Maesen de Sombreff
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 21-12-2017
NUR: Staats- en bestuursrecht
Gewicht: 731 gr
ISBN/ISBN13: 9789013142266
Intern nummer: 40741381

Recensie

In de Jurisprudentiewijzer Milieurecht 2017/2018 heeft de betekenis voor de dagelijkse praktijk centraal gestaan bij het selecteren van de uitspraken. Naast uitspraken over de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vindt u uitspraken over de Wet Milieubeheer en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) die van belang zijn voor het toepassen van de Wabo. De kracht van deze uitgave zit in het feit dat de kern van deze uitspraken voor u is samengevat. Dat bespaart u leeswerk - en dus tijd. U heeft namelijk meteen inzicht in de hoofdlijnen van de jurisprudentie op een deelgebied van het milieurecht. Ook vindt u hierin snel wat u zoekt. De indeling is alfabetisch op deelgebied en daarbinnen op kernbegrippen. Dat ziet u aan de inhoudsopgave, maar u vindt uw weg ook via het trefwoordenregister met de uitspraken, deelgebieden en kernbegrippen. Actualiteit jurisprudentie en gebruiksgemak Het bestaansrecht van deze uitgave? Dat is zonder meer het dagelijks gebruiksgemak voor professionals (rechters, advocaten, andere rechtsbijstandverleners en bestuursorganen) en studenten en de actualiteit van de opgenomen jurisprudentie. Jurisprudentiesites of - zoekmachines genereren namelijk vaak alle of veel te veel uitspraken, waardoor het overzicht verloren gaat. In deze veertiende editie van de Jurisprudentiewijzer Milieurecht is de jurisprudentie bijgewerkt en geactualiseerd tot en met september 2017.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.