Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Vermogensrecht

Vermogensrecht - M.H. Wissink; W.L. Valk; C.J.J.M. Stolker; H.B. Krans - ISBN: 9789013139471
Prijs: € 334,25 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (28-07-2017)
Genre: Privaatrecht
Boekenliefde.nl:
Vermogensrecht op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

- Redactie: H.B. Krans, C.J.J.M. Stolker, W.L. Valk en M.H. Wissink
- Met ruim 1700 commentaren alles wat u nodig heeft als vermogensrechtspecialist
- In 5 tot 10 minuten leest u het artikel én het commentaar

Bent u werkzaam op het terrein van het vermogensrecht en wilt u een advies schrijven, een processtuk opstellen of een zitting voorbereiden? Tekst & Commentaar Vermogensrecht is de perfecte hulp tijdens uw werkzaamheden. De negende druk biedt u de allerlaatste stand van zaken.

De negende druk van Tekst & Commentaar Vermogensrecht biedt u de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op vermogensrechtelijk terrein voorzien van korte en glasheldere commentaren. Daarmee heeft u snel antwoord op alle mogelijke vragen.

De uitgave bevat zo’n 1700 artikelsgewijze commentaren op de Boeken 3, 5, 6 en relevante delen van de Boeken 7 en 10. In de bijlage vindt u een selectie van essentiële aanverwante verdragen, wetten en richtlijnen. Veelal ook voorzien van commentaar. De auteurs, topjuristen uit de praktijk, hebben in aanvulling op Boek 10 ruime aandacht besteed aan belangrijke internationaalprivaatrechtelijke regelingen op het terrein van het vermogensrecht. In verband met het toenemend belang van het recht van de Europese Unie voor het privaatrecht hebben zij diverse EU-verordeningen en EU-richtlijnen in de uitgave opgenomen.

De negende druk bevat veel wijzigingen, waaronder:
- Toevoeging van de Richtlijn 2014/17/EU kredietovereenkomsten voor consumenten met betrekking tot voor bewoning bestemde onroerende goederen.
- Toevoeging van de Verordening (EU) nr. 910/2014 betreffende elektronische identificatie en vertrouwensdiensten voor elektronische transacties in de interne markt en tot intrekking van Richtlijn 1999/93/EG (eIDAS-verordening).
- Verwerking van de Invoeringswet vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (Stb. 2016, 290), die in verband met KEI voorziet in aanpassingen in de wettekst, waarvan de datum van inwerkingtreding per rechtbank verschilt. Bij de desbetreffende bepalingen is daaraan consequent aandacht besteed in de laatste aantekening van het commentaar.

Met Tekst & Commentaar Vermogensrecht verzekert u zich van de allerlaatste informatie: de wetgeving is bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2017; de selectie van jurisprudentie en literatuur naar de stand van 15 februari 2017.

Details

Titel: Vermogensrecht
auteur: M.H. Wissink; W.L. Valk; C.J.J.M. Stolker; H.B. Krans
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 28-07-2017
NUR: Privaatrecht
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 1211 gr
ISBN/ISBN13: 9789013139471
Intern nummer: 38441245

Recensie

De negende druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Vermogensrecht biedt u de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op vermogensrechtelijk terrein voorzien van korte en glasheldere commentaren. Daarmee heeft u snel antwoord op alle mogelijke vragen. De uitgave bevat zo#n 1700 artikelsgewijze commentaren op de Boeken 3, 5, 6 en relevante delen van de Boeken 7 en 10. In de bijlage vindt u een selectie van essentiële aanverwante verdragen, wetten en richtlijnen. Veelal ook voorzien van commentaar. De auteurs, topjuristen uit de praktijk, hebben in aanvulling op Boek 10 ruime aandacht besteed aan belangrijke internationaalprivaatrechtelijke regelingen op het terrein van het vermogensrecht. In verband met het toenemend belang van het recht van de Europese Unie voor het privaatrecht hebben zij diverse EU- verordeningen en EU-richtlijnen in de uitgave opgenomen. De negende druk bevat veel wijzigingen, waaronder: · Toevoeging van de Richtlijn 2014/17/EU kredietovereenkomsten voor consumenten met betrekking tot voor bewoning bestemde onroerende goederen. · Toevoeging van de Verordening (EU) nr. 910/2014 betreffende elektronische identificatie en vertrouwensdiensten voor elektronische transacties in de interne markt en tot intrekking van Richtlijn 1999/93/EG (eIDAS-verordening). · Verwerking van de Invoeringswet vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (Stb. 2016, 290), die in verband met KEI voorziet in aanpassingen in de wettekst, waarvan de datum van inwerkingtreding per rechtbank verschilt. Bij de desbetreffende bepalingen is daaraan consequent aandacht besteed in de laatste aantekening van het commentaar. Met Tekst <(>&<)> Commentaar Vermogensrecht verzekert u zich van de allerlaatste informatie: de wetgeving is bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2017; de selectie van jurisprudentie en literatuur naar de stand van 15 februari 2017.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.