Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Arresten burgerlijk recht

met annotaties

Arresten burgerlijk recht - ISBN: 9789013140521
Prijs: € 43,19 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (27-08-2018)
Genre: Privaatrecht
Boekenliefde.nl:
Arresten burgerlijk recht op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Niet voor niets is deze arrestenbundel over het burgerlijk recht al jarenlang de eerste keuze binnen het onderwijs. U vindt in deze titel arresten van de Hoge Raad en enkele uitspraken van het Hof van Justitie van de EU op het vlak van het burgerlijk vermogensrecht. Geheel op structurele wijze gerangschikt.
Arresten Burgerlijk recht biedt een overzicht van arresten met betrekking tot het burgerlijk vermogensrecht. De bundel staat bijzonder hoog aangeschreven binnen het onderwijs. Bij de selectie van de inhoud is rekening gehouden met wensen van verschillende universiteiten.

Hiernaast zijn de arresten opgenomen zoals zij in de Nederlandse Jurisprudentie of de Rechtspraak van de Week zijn gepubliceerd, inclusief annotaties.

Arresten structureel geordend
Alle informatie in deze uitgave is op structurele wijze gerangschikt naar publicatiebron, het jaar van publicatie en het nummer dat in de publicatiebron aan het arrest is toegekend. Bovendien zijn aan het einde van deze uitgave ook nog twee registers opgenomen. Zo vindt de student in een handomdraai het gezochte arrest.

Het eerste register is chronologisch, naar de datum van een uitspraak. Het tweede register ontsluit de arresten via een wetsartikel waarvoor de uitspraak speciaal van belang is. In totaal levert de bundel zo drietal ingangen waarmee een arrest zich gemakkelijk laat vinden.

Hiermee maakt de titel zich onmisbaar voor studenten.

Details

Titel: Arresten burgerlijk recht
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 27-08-2018
NUR: Privaatrecht
Gewicht: 1170 gr
ISBN/ISBN13: 9789013140521
Intern nummer: 42827511

Recensie

Niet voor niets is deze arrestenbundel over het burgerlijk recht al jarenlang de eerste keuze binnen het onderwijs. U vindt in deze titel arresten van de Hoge Raad en enkele uitspraken van het Hof van Justitie van de EU op het vlak van het burgerlijk vermogensrecht. Geheel op structurele wijze gerangschikt. Arresten Burgerlijk recht biedt een overzicht van arresten met betrekking tot het burgerlijk vermogensrecht. De bundel staat bijzonder hoog aangeschreven binnen het onderwijs. Bij de selectie van de inhoud is rekening gehouden met wensen van verschillende universiteiten. Hiernaast zijn de arresten opgenomen zoals zij in de Nederlandse Jurisprudentie of de Rechtspraak van de Week zijn gepubliceerd, inclusief annotaties. Alle informatie in deze uitgave is op structurele wijze gerangschikt naar publicatiebron, het jaar van publicatie en het nummer dat in de publicatiebron aan het arrest is toegekend. Bovendien zijn aan het einde van deze uitgave ook nog twee registers opgenomen. Zo vindt de student in een handomdraai het gezochte arrest. Het eerste register is chronologisch, naar de datum van een uitspraak. Het tweede register ontsluit de arresten via een wetsartikel waarvoor de uitspraak speciaal van belang is. In totaal levert de bundel zo drietal ingangen waarmee een arrest zich gemakkelijk laat vinden. Hiermee maakt de titel zich onmisbaar voor studenten.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.