Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Aanbestedingsrecht

Aanbestedingsrecht - J.M. Hebly; E.R. Manunza - ISBN: 9789013139761
Prijs: € 97,75 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (29-09-2017)
Genre: Privaatrecht
Boekenliefde.nl:
Aanbestedingsrecht op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Heeft u als jurist of aanbesteder met het aanbestedingsrecht te maken? Dan kunt niet heen om de derde druk van Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht. Een onmisbare bron met de laatste stand van zaken op dit terrein: de belangrijkste wet- en regelgeving én korte en heldere commentaren.
Wilt u snel tot de kern van de wet- en regelgeving in het aanbestedingsrecht doordringen? Met de derde druk van Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht krijgt u via de korte en heldere commentaren snel uitleg van de betekenis of reikwijdte van een bepaling.

Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht is van groot nut voor u als advocaat bij het opstellen van een kort advies of bij een zitting. Als aanbesteder of inkoper van aanbesteders helpt het u bij (interne) discussies over de formulering van een onderdeel van een aanbestedingsdocument of bij de toetsing van aanmeldingen of inschrijvingen.

Op wetgevingsgebied is de afgelopen tijd veel gebeurd. Zo zijn onder meer de gewijzigde aanbestedingsrichtlijnen voor de klassieke nutssectoren en een nieuwe richtlijn voor concessieopdrachten aangenomen. Deze richtlijnen hebben tot een ingrijpende wijziging van de Aanbestedingswet 2012 geleid. Naast alle ontwikkelingen op het gebied van wetgeving is er ook veel nieuwe jurisprudentie gekomen. De auteurs, specialisten op dit terrein, hebben de belangrijkste jurisprudentie van het Europese Hof van Justitie en de Hoge Raad zorgvuldig voor u geselecteerd. Alle wetswijzigingen van de afgelopen jaren en de belangrijkste jurisprudentie zijn verwerkt naar de stand van 1 april 2017.

Details

Titel: Aanbestedingsrecht
auteur: J.M. Hebly; E.R. Manunza
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 29-09-2017
NUR: Privaatrecht
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 492 gr
ISBN/ISBN13: 9789013139761
Intern nummer: 35700015

Recensie

Wilt u snel tot de kern van de wet- en regelgeving in het aanbestedingsrecht doordringen? Met de derde druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Aanbestedingsrecht krijgt u via de korte en heldere commentaren snel uitleg van de betekenis of reikwijdte van een bepaling. Tekst <(>&<)> Commentaar Aanbestedingsrecht is van groot nut voor u als advocaat bij het opstellen van een kort advies of bij een zitting. Als aanbesteder of inkoper van aanbesteders helpt het u bij (interne) discussies over de formulering van een onderdeel van een aanbestedingsdocument of bij de toetsing van aanmeldingen of inschrijvingen. Op wetgevingsgebied is de afgelopen tijd veel gebeurd. Zo zijn onder meer de gewijzigde aanbestedingsrichtlijnen voor de klassieke nutssectoren en een nieuwe richtlijn voor concessieopdrachten aangenomen. Deze richtlijnen hebben tot een ingrijpende wijziging van de Aanbestedingswet 2012 geleid. Naast alle ontwikkelingen op het gebied van wetgeving is er ook veel nieuwe jurisprudentie gekomen. De auteurs, specialisten op dit terrein, hebben de belangrijkste jurisprudentie van het Europese Hof van Justitie en de Hoge Raad zorgvuldig voor u geselecteerd. Alle wetswijzigingen van de afgelopen jaren en de belangrijkste jurisprudentie zijn verwerkt naar de stand van 1 april 2017.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.