Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Collegebundel 2018-2019 Limited Edition

Wetteksten privaatrecht - publiekrecht

Collegebundel 2018-2019 Limited Edition - Henk Kummeling; Henk Snijders - ISBN: 9789013147544
Prijs: € 50,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (20-07-2018)
Genre: Recht
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De Limited Edition is de luxe uitvoering van de Collegebundel van Wolters Kluwer, compleet voorzien van hardcover, leeslinten en foedraal. Met de Collegebundel Limited Edition ga je voor goud!

De Collegebundel is de meest geliefde en meest gebruikte wettenbundel onder rechtenstudenten, rechtendocenten, advocaten en juristen. Hij bevat zorgvuldig geselecteerde wetgeving die je als professional tijdens en na je studie nodig hebt.

Eenvoudig in gebruik
De bundel wordt gewaardeerd om de inhoud en het gemak. Gebruikers vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide inhoudsopgave, verwijzingen, trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters in beide delen.

Collegebundel online
Je kunt jouw wettenbundel altijd en overal raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De inhoud is exact hetzelfde als die van de bundels. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig.

Goud in handen
De voordelen van de Collegebundel op een rij:
* hoogleraren tekenen voor de inhoud
* de Limited Edition is voorzien van leeslinten, hardcover en foedraal
* online te raadplegen op laptop, tablet en smartphone via Navigator
* gemakkelijk in gebruik
* meerdere zoekingangen: via de inhoudsopgave, de registers of de geavanceerde online zoekfunctie

Details

Titel: Collegebundel 2018-2019 Limited Edition
auteur: Henk Kummeling; Henk Snijders
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 20-07-2018
NUR: Recht
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 3372 gr
ISBN/ISBN13: 9789013147544
Intern nummer: 42516477

Recensie

Luxe uitvoering voorzien van harde kaft, leeslint en foedraal Slimme indeling (niet onnodig sjouwen met beide delen!) Toegang tot online informatieportal Navigator De Collegebundel is de meest geliefde en meest gebruikte wettenbundel onder rechtenstudenten, rechtendocenten, advocaten en juristen. Hij bevat zorgvuldig geselecteerde wetgeving die je als professional tijdens en na je studie nodig hebt. Eenvoudig in gebruik De bundel wordt gewaardeerd om de inhoud en het gemak. Gebruikers vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide inhoudsopgave, verwijzingen, trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters in beide delen. Collegebundel online Je kunt jouw wettenbundel altijd en overal raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De inhoud is exact hetzelfde als die van de bundels. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig. Goud in handen De voordelen van de Collegebundel op een rij: hoogleraren tekenen voor de inhoud de Limited Edition is voorzien van leeslinten, hardcover en foedraal online te raadplegen op laptop, tablet en smartphone via Navigator gemakkelijk in gebruik meerdere zoekingangen: via de inhoudsopgave, de registers of de geavanceerde online zoekfunctie

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.