Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Collegebundel 2018-2019

Wetteksten privaatrecht - publiekrecht

Collegebundel 2018-2019 - ISBN: 9789013147520
Prijs: € 45,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (28-06-2018)
Genre: Recht
Boekenliefde.nl:
Collegebundel 2018-2019 op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Met de Collegebundel van Wolters Kluwer heb je goud in handen. Rechtenstudenten, rechtendocenten, advocaten en juristen gebruiken de Collegebundel vaak en graag.

- De meest gekozen wettenbundel
- Slimme indeling (niet onnodig sjouwen met beide delen!)
- Toegang tot online informatieportal Navigator

Deze wettenbundel bevat zorgvuldig geselecteerde wetgeving, die je als student tijdens je studie veel nodig hebt, maar ook als professional in de dagelijkse praktijk. Hoogleraren hebben de inhoud van de Collegebundel zorgvuldig samengesteld. Gebruikers waarderen de bundel om de inhoud en het gemak. Ze vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide inhoudsopgave, verwijzingen, trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters in beide delen.

De Collegebundel online
Je kunt jouw wettenbundel altijd en overal raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De inhoud is exact hetzelfde als die van de bundels. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig.

Goud in handen
De voordelen van de Collegebundel op een rij:
- hoogleraren tekenen voor de inhoud
- online te raadplegen op laptop, tablet en smartphone via Navigator
- gemakkelijk in gebruik
- meerdere zoekingangen: via de inhoudsopgave, de registers of de geavanceerde online zoekfunctie

Details

Titel: Collegebundel 2018-2019
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 28-06-2018
NUR: Recht
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 2891 gr
ISBN/ISBN13: 9789013147520
Intern nummer: 42516475

Recensie

De meest gekozen wettenbundel Slimme indeling (niet onnodig sjouwen met beide delen!) Toegang tot online informatieportal Navigator Deze wettenbundel bevat zorgvuldig geselecteerde wetgeving, die je als student tijdens je studie veel nodig hebt, maar ook als professional in de dagelijkse praktijk. Hoogleraren hebben de inhoud van de Collegebundel zorgvuldig samengesteld. Gebruikers waarderen de bundel om de inhoud en het gemak. Ze vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide inhoudsopgave, verwijzingen, trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters in beide delen. De Collegebundel online Je kunt jouw wettenbundel altijd en overal raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De inhoud is exact hetzelfde als die van de bundels. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig. Goud in handen De voordelen van de Collegebundel op een rij: hoogleraren tekenen voor de inhoud online te raadplegen op laptop, tablet en smartphone via Navigator gemakkelijk in gebruik meerdere zoekingangen: via de inhoudsopgave, de registers of de geavanceerde online zoekfunctie

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen