Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Juridisch Memo 2017

Fiscaal-juridisch

Juridisch Memo 2017 - M.R. van Zanten - ISBN: 9789013144901
Prijs: € 41,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (22-09-2017)
Genre: Fiscaal recht
Boekenliefde.nl:
Juridisch Memo 2017 op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Van huwelijk tot faillissement. Juridisch Memo brengt u een beknopt overzicht van alle belangrijke hoofdzaken op civiel- en bestuursrechtelijk terrein. Heeft u als adviseur of student regelmatig te maken met juridische kwesties? Dan is Juridisch Memo een uitgave waar u steeds weer naar teruggrijpt.

Juridisch Memo biedt houvast gedurende de werkdag wanneer u snel een specifieke juridische bepaling wilt inzien. Handig voor accountants, administrateurs, belastingadviseurs, controllers, assurantietussenpersonen of makelaars.

Dankzij de puntsgewijze indeling en toelichting in telegramstijl, bladert u gemakkelijk en snel tussen de informatie die u zoekt. Juridisch Memo behandelt de hoofdzaken van alle veelvoorkomende onderwerpen op civiel- en bestuursrechtelijk terrein.

Juridisch Memo is breed opgezet en geschreven door een team van professionals. Elk rechtsgebied is opgesteld door de specialist die het verdient; experts binnen dat specifieke terrein. Het belicht hoofdlijnen, zonder zich blind te staren op bijzaken.

Details

Titel: Juridisch Memo 2017
auteur: M.R. van Zanten
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 22-09-2017
NUR: Fiscaal recht
Gewicht: 243 gr
ISBN/ISBN13: 9789013144901
Intern nummer: 39800103

Recensie

Van huwelijk tot faillissement. Juridisch Memo brengt u een beknopt overzicht van alle belangrijke hoofdzaken op civiel- en bestuursrechtelijk terrein. Heeft u als adviseur of student regelmatig te maken met juridische kwesties? Dan is Juridisch Memo een uitgave waar u steeds weer naar teruggrijpt. Juridisch Memo biedt houvast gedurende de werkdag wanneer u snel een specifieke juridische bepaling wilt inzien. Handig voor accountants, administrateurs, belastingadviseurs, controllers, assurantietussenpersonen of makelaars. Dankzij de puntsgewijze indeling en toelichting in telegramstijl, bladert u gemakkelijk en snel tussen de informatie die u zoekt. Juridisch Memo behandelt de hoofdzaken van alle veelvoorkomende onderwerpen op civiel- en bestuursrechtelijk terrein. Juridisch Memo is breed opgezet en geschreven door een team van professionals. Elk rechtsgebied is opgesteld door de specialist die het verdient; experts binnen dat specifieke terrein. Het belicht hoofdlijnen, zonder zich blind te staren op bijzaken.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen